Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek Görevlendirmeleri Bu Akşam Yapacak!

İsa Kethüda
14.06.2022 - 14:24 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 14:31

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da mazbatasını alan yeni yönetimde görev dağılımı bu akşam gerçekleşecek. İşte detaylar...

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek Görevlendirmeleri Bu Akşam Yapacak!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da yeniden başkanlığa seçilen Dursun Özbek'in ikinci döneminde taraftarın beklentisi büyük. 

Görev dağılımı bu akşam

Özellikle bir an önce kolları sıvamak isteyen yeni yönetim ilk toplantısının ardından bu akşam görev dağılımını gerçekleşecek. 

Kim hangi görevde yer alacak?

Özbek yönetiminin ikinci başkanı Metin Öztürk, başkan yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ile Cemal Özgörkey, Mehmet Cibara'nın voleybol şube sorumlusu olması bekleniyor. 

Diğer isimlerin görevleri toplantının ardından netleşecek. Sportif A.Ş'de ise kesinliği olan şu an Erden Timur bulunuyor. Diğer taraftan Ural Aküzüm'ün bağımsız üye olarak kalması da sürpriz olmaz. 

“Sevgi iklimini oluşturmak çok önemli”

Öte yandan, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, “Galatasaray Kulübü için hayırlı olmasını diliyorum. Ben ve arkadaşlarım, Galatasaray’a hizmet etmek için bugün başlıyoruz. İnşallah iyi bir dönem geçireceğiz. En önemli konumuz, Galatasaray’a sevgi ve barışı getirmek. Bunun için çalışmalarımızı daha önceden de başlatmıştık. İnşallah sevgi iklimini oluşturacağız. Projelerimiz de var ama projelerin hayata geçmesindeki en önemli faktör, birlik ve beraberlik. Bunu da ancak sevgiyle oluşturabiliriz. Bizim en önemli arzumuz bu” diye konuştu.

"Teknik direktör konusu gündeme gelecek"

Transfer çalışmaları ve teknik direktör konusunda sorulan soruyu da yanıtlayan Dursun Özbek, “Cumhuriyet’in 100. yılı çok önemli. Galatasaray, olimpik sporları Türkiye’ye getiren kulüptür. Bu spor dallarının Türkiye’de yayılması açısından büyük emek sarf etmiştir. Bunun için de Galatasaray, Cumhuriyet’in 100. yılında en çok kupa alan ve en başarılı kulüp olmak zorundadır. Ben ve arkadaşlarım da bunun için çalışıyoruz. Diğer konularla ilgili de önceden çalışmalarımız vardı. Akşam arkadaşlarla toplanacağız ve teknik direktör konusu da gündeme gelecek” dedi.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin 1.5 milyona serbest!
Habere Git

"100. yılda en başarılı kulüp olmalıyız"

Sevgi, birlik ve beraberliğin önemine yeniden dikkat çeken Özbek, “Daha önce de söylediğim gibi, sevgiye, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu yıl, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. yılı. En azından 100. yılda, Galatasaray sevgi iklimini oluşturmayı başarmış bir takım olarak gündemde olmalı. 100. yılda en başarılı kulüp olmalıyız. Hem futbolda hem de diğer amatör şubelerde önemli başarılar hedefledik, inşallah da başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler