Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Telefon!

İsa Kethüda
30.05.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 09:56

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Ankaragücü maçı öncesi Teknik Direktör Okan Buruk'u telefonla aradı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Telefon!

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşıyor. Sarı-kırmızılı takım, Başkent ekibini mağlup ettiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a telefon

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, şampiyonluk maçı öncesi teknik direktör Okan Buruk ile telefonda görüştü. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek: "Şampiyon olacağımızı söyledik"

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, 23. şampiyonluğun Ankara’ya yakışacağını söyledi. Ankaragücü maçı öncesi Teknik Direktör Okan Buruk’u arayarak başarılar dileyen Özbek, “İlk günden beri Cumhuriyet’in 100. senesinde şampiyon olacağımızı söyledik.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Rakip Ankaragücü...
Habere Git

"Şampiyonluk, Ankara’ya yakışır"

Bu özel senede şampiyonluğa Ankara’da ulaşacak olmamız sembolik açıdan çok değerli. Şampiyonluk, Ankara’ya yakışır” dediği öğrenildi. 

Okan Buruk: "Başkanım rahat olun"

Buruk’un da, Başkan Dursun Özbek ile yaptığı görüşmenin ardından umut verici konuştuğu ifade edildi. Başarılı teknik direktörün, “Başkanım rahat olun. Bu maça çok iyi hazırlandık ve motiveyiz. 

Oyuncularım her şeyin farkındalar ve buna hazırlar” yanıtını verdiği bildirildi. Bu arada Başkan Özbek, takımdan ayrı olarak bugün günübirlik Ankara’ya gidecek.

İlgini Çekebilir
Samsunspor'dan iki yıldıza resmi teklif! Süper Lig'e dönüyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler