Özdilek: "Rusya'dan teklif aldım"

22.02.2017 - 16:42 | Son Güncellenme: 22.02.2017 - 16:42

 
AJANSSPOR ÖZEL - Beşiktaş formasını 13 yıl giyen ve 135 gole imza atan teknik Direktör Mehmet Özdilek, şampiyonları Anadolu takımlarının belirleyeceğini söyledi. 
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan ve ilk olarak yurt dışından teklif aldığına değinen Mehmet Özdilek, "Süper Lig'de teknik direktör değişimleri oluyor. Teknik direktörlük kariyerimde kendim dinlenme kararı almıştım. Bu aralıkta teklifler aldım, fikirlerimiz uyuşmadı. Proje takımı olan 1-2 kulüple görüşmelerimiz devam ediyor. Rusya Premier Lig takımından teklif aldım. Kulüp başkanı tarafından görüşme talebi geldi. Süper Lig takımlarından Karabükspor'dan teklif almadım, ismim kamuoyunda anıldı" dedi. 
 
SNEIJDER Mİ, OĞUZHAN MI
 
Pazartesi akşam TT Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş maçı ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Hapoel karşılaşmasıyla ilgili düşüncelerini belirten Özdilek, "Futbol ciddi bir eğlencedir. Beşiktaş avantaj yakaladı. Takım performansı önemli. Değişiklikler olacaktır fakat Şenol hoca iskeleti bozmayacaktır, 2-3 oyuncu değişimi bekliyorum. Şampiyonlukları Anadolu maçları belirliyor, derbiler belli etmiyor. Beşiktaş'ın ligde 13 hafta itibariyle büyük bir avantajı var. Beşiktaş Galatasaray'ı yenerse %60-70 ipi göğüsleyecektir. Kaybederse yine şampiyonluğun büyük bir adayıdır. Beşiktaş'ın oyun istatistikleri Galatasaray'ın önünde. Takım olma konusunda da bir adım önde. Galatasaray Sneijder'e bağlı bir oyun oyunuyor. Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup önemli bir değer fakat zaman zaman formsuz olabiliyor. Futbolda bence asıl belirleyici atan ve tutan" diye konuştu.
 
BEŞİKTAŞ'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAK İSTERİM 
 
Kariyer hedeflerinden bahseden deneyimli çalıştırıcı, Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı açıklamalarla ilgili ise, "Bizler profesyonel insanlarız fakat Hamza hocanın demeçleri kızgınlıkla söylenmiş olabilir. Gönül ister ki insanlar kulüplerine yıllarca hizmet etsin fakat profesyonellikte her türlü şeye açık olmak lazım.  Beşiktaş bizim hayatımızın olmazsa olmazıdır. Zaman ve kişiler oldukça hizmet etmek hedefim. Zaman zaman isimlerimiz geçiyor. Ben bu konuda çok tecrübelendim ama iyi giden yeri kimse sizi vermiyor. Zaman neyi gösterir bunu söylemek şimdiden uygun olmaz. Dışarıdan bakan birisi olarak canı gönülden Beşiktaş'ın başarısını istiyorum. Dolaylı çok teklif geliyor fakat bunları söylemek uygun olmuyor ve duyum oluyor" ifadelerini kullandı.  
 
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler