4 Gazeteciyi Beğenmediler, Toplantı İptal

İsa Kethüda
21.12.2022 - 14:11 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 14:18

Dün Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda oynanan Medipol Başakşehir-Göztepe ve Kasımpaşa-Ümraniyespor maçlarında basın toplantısı düzenlenmedi. İşte detaylar...

4 Gazeteciyi Beğenmediler, Toplantı İptal

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Daha önce değindiğimiz ve hatta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büykekşi’ye sorduğumuz Ziraat Türkiye Kupası statü ve ilgi sorunu konusu bir kez daha ilginç tablolarla ortaya çıktı.

Boş boş tribünlere oynadılar

Statü gereği ve Süper Lig takımlarının fazlalığı sebebiyle dün İstanbul’da 3 karşılaşma oynandı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Medipol Başakşehir FK ile Göztepe arasındaki 5. Tur Eleme müsabakasında, ev sahibi takım tribünlerinin oldukça boş olduğu, buna karşın konuk Göztepe taraftarlarının sayı olarak fazla olması ve 90 dakika skordan bağımsız olarak tezahüratlarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. 

Basın toplantısı düzenlenmedi

Lig maçlarında kalabalık olan basın tribünü de benzer görüntü içerisindeydi. Maçı takip etmekle görevli yalnızca 4 basın mensubu bulunuyordu.

Sayının azlığı neticesinden, TFF Temsilcisinin kararıyla maç sonu basın toplantısı düzenlenmedi.

Kasımpaşa - Ümraniyespor maçına 5 basın mensubu akredite oldu

Benzer şekilde yine dün oynanan Kasımpaşa - Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasına 5 basın mensubunun akrededite olduğu öğrenildi.

Öte yandan Ümraniyespor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1, Başakşehir de Göztepe'yi sahasında 3-1 mağlup etti ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler