Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan David Luiz Transferi Açıklaması

İsa Kethüda
22.12.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 15:30

Transfer haberleri. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ismi Mavi Şimşekler'le anılan David Luiz transferi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan David Luiz Transferi Açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

26 yıl sonra adını Süper Lig'e yazdıran ve yaptığı sansasyonel transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor listesine David Luiz'i ekledi.

Adana Demirspor'dan David Luiz açıklaması

Yaz transfer dönemi ve ara transfer dönemi öncesi girişim yapılan Brezilyalı yıldız savunmacının transferi hakkında Mavi-Lacivertli kulüpten resmi açıklama geldi. 

Murat Sancak: "David Luiz için girişimde bulunduk"

Ajansspor'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "David Luiz için girişimde bulunduk. Ancak kendisi kulübü Flamengo'da kalacak" dedi. 

İlgini Çekebilir
Icardi, G.Saray'daki geleceğine karar verdi!
Habere Git

David Luiz'in performansı ve kariyeri

Kariyerinde Vitoria, Benfica, Chelsea, Paris Saint Germain (PSG), Arsenal ve Flamengo kulüpleri yer alan 35 yaşındaki tecrübeli stoper; Brezilya ekibi Flamingo'da 52'si ilk 11, 57 maçta forma şansı buldu ve 1 kez de asist yaptı.

Samet gidiyor, Deli dönüyor

Öte yandan; Adana Demirspor'da devre arasında stoper Samet Akaydın, Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Mavi Şimşekler'de TFF'ye bildirilen takım kadrosunda yer almayan Simon Deli ligin ikinci yarısında listede yer alacak. 

Kupada rakip Rize 

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Adana Demirspor, kupada bu akşam 5. tur mücadelesinde sahasında 1. Lig takımı Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe beni kaçırmak istedi
Habere Git

Mavi-Lacivertliler, hafta sonunda ise ligde Fatih Karagümrük'le iç sahada karşılaşacak. 25 Aralık Pazar günü oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi beIN Sports naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler