Antalyaspor'da Nuri Şahin Görevinden Ayrılma Kararı Aldı

İsa Kethüda
01.06.2023 - 14:55 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 16:06

Son dakika spor haberi: Süper Lig takımlarından Fraport Tav Antalyaspor'da Teknik Sorumlu Nuri Şahin hakkında sürpriz gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor'da Nuri Şahin Görevinden Ayrılma Kararı Aldı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de bitime 2 hafta kala küme düşme ihtimali ortadan kalkan Fraport Tav Antalyaspor'da Ajansspor'un daha önce duyurduğu gibi Nuri Şahin, ayrılık kararı aldı. 

Oyuncu menajer olarak başladı

Önceki sezon hem oyuncu hem futbolcu olarak takımı ligin ikinci devresi çalıştıran Nuri Şahin, geride bırakmak üzere olduğumuz sezonun başında Galatasaray ile de anıldı. Ama Şahin, yola  Antalyaspor ile devam etti. Fakat birlikteliğin sonuna gelindi. Şahin, Akdeniz ekibiyle gelecek sezon birlikte olmayacak. Şahin'in Emre Belözoğlu'nun Hull City'ye gitmesi halinde Medipol Başakşehir'in başına geçmesi ihtimali bulunuyor. 

5 yıllık sözleşme imzalanmıştı

2020-2021 sezonunda Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılığı sonrasında göreve başlayan ve daha sonra 5 yıllık sözleşme uzatan Nuri Şahin; Antalyaspor'da 36 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik ile 16 yenilgi elde etti ve 1.22 puan ortalamasını tutturdu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Antalyaspor 3 futbolcuyla sözleşme uzatıyor
Habere Git

Emre Belözoğlu Hull City'ye, Nuri Şahin Başakşehir'e

Bilindiği üzere, daha önce yapmış olduğumuz özel haberde Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir ile yollarını ayırarak, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başına geçeceğini, Nuri Şahin'in de Antalyaspor'dan ayrılarak Boz Baykuşlar'a katılacağını duyurmuştuk.

Fenerbahçe'ye kaybettiler

Öte yandan Akdeniz ekibi, son lig maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Süper Lig'in 37. haftasını hükmen galip geçecek olan kırmızı-beyazlı takım, son hafta Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Antalyaspor'un bu sezonki performansı

Antalyaspor bu sezon oynadığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyetle 38 puan topladı ve 14. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler