Eyüpspor, Caner Erkin İle Görüşüyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.06.2023 - 17:11 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 17:15

Play-off yarı finalinde Bodrumspor’a elenerek büyük hayal kırıklığı yaratan Eyüpspor, Başakşehir forması giyen Caner Erkin ile ilk görüşmesini yaptı.

Eyüpspor, Caner Erkin İle Görüşüyor | Transfer Haberleri

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Kadrosuna önemli yıldızları ekleyerek şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan, ancak play-off yarı finalinde Bodrumspor’a elenerek hayal kırıklığı yaratan Eyüpspor, gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden start verdi. Teknik Direktör Arda Turan ile yola devam etme kararı alan İstanbul ekibi, Medipol Başakşehir’den Caner Erkin için girişimlere başladı.

İlk görüşme yapıldı

Devre arasında Karagümrük ile sözleşmesini fesih eden ve sezon sonuna kadar Başakşehir ile anlaşma sağlayan Caner Erkin, İstanbul ekibiyle sözleşmesini sezonun bitimiyle birlikte tamamlayacak. 

34 yaşındaki futbolcuyla ilk görüşmesini yapan Eyüpspor’da transferde temas sağlayan ismin ise Arda Turan’ın yardımcısı Uğur Uçar olduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır iddialarına yalanlama!
Habere Git

2009-2010’da beraber oynadılar

Arda Turan, Uğur Uçar ve Caner Erkin, 2009-2010 sezonunda Galatasaray’da beraber forma giydi. O dönemde Arda Turan ile kavga görüntüleriyle gündeme gelen Caner Erkin, sezon sonunda kiralık olarak geldiği Rus ekibi CSKA Moskova’ya geri dönmüştü.

Başakşehir’de fazla şans bulamadı

Bu sezonun ilk devresini Karagümrük’te, ikinci devreyi ise Başakşehir’de geçiren Caner Erkin, toplamda 21 maçta süre aldı ve 8 asiste imza attı.

Devre arasında transfer olduğu Başakşehir’de ise fazla süre alamayan Caner Erkin, sadece 3 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken, 1 kez asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Erol Bulut: "Sonuna kadar savaşacağız"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler