Galatasaray'da Berkay Özcan Operasyonu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
02.08.2022 - 13:25 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 13:31

Transfer haberleri. . . Süper Lig takımlarından Galatasaray, Medipol Başakşehir'in oyun aklı olan Berkay Özcan'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Galatasaray'da Berkay Özcan Operasyonu | Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un da çok istediği Berkay Özcan için çıkarma yapacak. Türk futboluna bir anlamda Okan Buruk'un kazandırdığı 24 yaşındaki futbolcu ilk olarak 2019 yılında Hamburg'dan Başakşehir'e kiralanmıştı. 

O sezon İstanbul temsilcisiyle şampiyonluk yaşayan Berkay, çok fazla süre alamasa da Okan Buruk'un güvenini boşa çıkarmamıştı. Bonservisi de alınan futbolcu asıl patlamayı bir sonraki sezon yapmıştı. 

Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı dikkat çekti

Şampiyonlar Ligi'nde Paris SG, Manchester United, RB Leipzig'li grupta oynanan tüm maçlarda forma giyen Berkay Özcan oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmişti. 

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon 36 maçta, 3 gol kaydeden ofansif orta saha için operasyon başlatan sarı-kırmızılı yönetim, yerli rotasyonu için de Berkay'ı önemli bir hamle olarak görüyor.

Taylan bir opsiyon

Galatasaray şu an Taylan ve Emre Kılınç için gelen teklifleri geri çevirdi. Okan Buruk özellikle Emre'den memnun olduğunu teklif getirenlere iletti. 

İlgini Çekebilir
Transfer resmen açıklandı! KAP geldi...
Habere Git

İki oyuncu aynı zamanda yerli piyasada güçlü bir koz olarak görülüyor. Berkay için Başakşehir'le masaya oturulduğunda Taylan veye Emre Kılınç'ın takasta değerlendirilmesi olası duruyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan flaş transfer hamlesi! Taylan ve Berkan takasta...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler