Beşiktaş buna yanıyor! Valerien Ismael'in gelişi bu yüzden gecikmiş

10.04.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 00:55

Beşiktaş, Sergen Yalçın gittikten hemen sonra Valerien Ismael'i getirmek için temasa geçti. Ancak Fransız hocanın West Bromwich ile yaşadığı sorunlar transfere engel oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş buna yanıyor! Valerien Ismael'in gelişi bu yüzden gecikmiş

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine gelen Valerien Ismael'in lider Trabzonspor deplasmanı ve Dolmabahçe'de Süper Lig'in güçlü takımlarından Alanyaspor'a karşı oynattığı futbol taraftarların büyük beğenisini kazandı.

 

Fransız teknik direktörün görev gelişine karşı çıkanlar bile oynanan 2 maçtan sonra geri adım attı. Hatta Sergen Yalçın görevinden ayrıdıktan sonra Önder Karaveli yerine Ismael'in göreve getirilmemesi bazı gazeteciler tarafından eleştiri konusu oldu.

Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın gittikten sonra istemiş

Valerien Ismael'in Kartal'a geliş süreci hakkında bilinmeyenlere Ajansspor ulaştı. Alınan bilgilere göre Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ayrıldıktan hemen sonra Ismael ile temasa geçti. Ancak Beşiktaş'ın karşısına West Bromwich Albion engeli çıktı.

 

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın teknik direktör listesinde ilk sıralarda yer alan Ismael, 7 Şubat'ta Championship ekiplerinden West Bromwich Albion ile yollarını ayırdı. Ancak Fransız teknik direktör ile İngiliz ekibi arasında maddi konular arasında görüşmeler devam etti.

Önder Karaveli iyi bir başlangıç yapınca...

Aynı dönemde Sergen Yalçın'ın yerine altyapıdan gelen Önder Karaveli'nin başarılı bir grafik geçirmesiyle Beşiktaş yönetimi Ismael ile görüşmeleri gelecek sezon için yapmaya başladı. Fransız teknik direktör bu süreçte West Bromwich Albion ile ilgili sorunlarını düştü.

İlgini Çekebilir
"Beşiktaş çok fazla zaman kaybetti"
Habere Git

Operasyon erkene alındı

Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş'ta yaşanan düşüş üzerine sezon sonu yapılması düşünülen teknik direktör değişikliği erkene alındı. Milli takım arası da değerlendirerek her konuda anlaşılan Ismael göreve getirildi.

Ismael'in yeni sezon planlaması: Kalabalık kadro istemiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, bir yandan bu sezonu bitirmeye çalışırken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Avrupa'ya gidip gitmeyeceği belli olmayan Beşiktaş'ta Ismael'in Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede kalabalık bir kadro istemediğini söylediği öğrenildi. Fransız teknik direktör, içinde altyapı oyuncularının da bulunduğu 22-23 futbolculuk bir plan yapıyor. Ismael, her bölgede iki oyuncunun yeterli olacağını düşünüyor.

Kadroya analizci takviyesi

Yaptırdığı antrenmanlarda teknolojiden yararlanan Valerien Ismael'in Beşiktaş'ta 1 analizcinin görev yaptığını öğrenince şaşırdığı ve bu sayının artmasını istediği belirtildi. Fransız hocanın isteğiyle Beşiktaş'ta analiz departmanı kuruldu. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Ismael'in istediği 2 analiz uzmanını İngiltere'den Beşiktaş'a getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler