Emre Belözoğlu’ndan Göztepe’ye Tam Destek!

İsa Kethüda
21.12.2022 - 12:39 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 12:53

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Göztepe'yi Türkiye Kupası'nda eledikleri maç sonrası rakip takımın soyunma odasına giderek teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi.

Emre Belözoğlu’ndan Göztepe’ye Tam Destek!

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Medipol Başakşehir FK’nın TFF 1. Lig ekibi Göztepe’yi 3-1'lik skorla elediği maçtan sonra, ev sahibi takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu, konuk takımın soyunma odasına giderek teknik heyet ve oyunculara bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Emre Belözoğlu'ndan Göztepe'ye destek

Göztepe’nin durumunun son derece iyi olduğunu belirten genç teknik adam, 2. yarıdaki dengelere ve yapılacak takviyelere göre İzmir ekibinin rahat bir şekilde play-off’a kalabileceğini söyledi. 

Forvet hattına 1 değil 2 takviye

TFF 1. Lig’de 17 maçta 17 gol atarak maç başı 1 gol ortalaması tutturan Göztepe’de forvet bölgesindeki oyuncuların verimsizliğinden dolayı teknik heyetin 1 değil 2 forvet takviyesi istediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Almanya'nın dev takımı F.Bahçeli yıldıza talip oldu!
Habere Git

Göztepe'de 3 isimden sadece 2 gol katkısı geldi

Avusturyalı Marko Kvasina, büyük ümitlerle transfer edilen genç Ali Akman ve sakatlanan Hüsemettin Yener’den toplamda yalnızca 2 gol katkısının gelmesinden dolayı bu kararın alındığı gelen bilgiler arasında.

Emirhan ve Hasic yok

Sezon başında Beşiktaş’tan kiralık olarak gelen ve kadroda bulunmayan Emirhan Delibaş ve Ajdin Hasic’in sakatlık durumlarından dolayı karşılaşmada forma giyemedikleri öğrenildi. 

Özelikle, Hasic’in kendini bir türlü futbola veremediği, mental problemlerinin olduğu ve bu durumun da takıma olumsuz yansıdığı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu!
Habere Git

Göztepe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 12 maçta 2 gol kaydetti.

Göztepe'nin rakibi Bodrumspor

Öte yandan, Göztepe TFF 1. Lig'de 26 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Bodrumspor ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler