Erzurum'a Boşnak eldiven...

07.06.2018 - 12:33 | Son Güncellenme: 07.06.2018 - 15:35

Bu sezon Spor Toto 1. Lig playoff etabında şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen BB Erzurumspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kadrosuna bir kaleci katmayı planlayan Mavi-Beyazlılar'da gündeme Mersin İdman Yurdu'nun eski kalecisi İbrahim Sehic geldi. 

Qarabağ formasıyla geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Grupları'nda mücadele eden 29 yaşındaki file bekçisi,  özellikle Bosna-Hersek Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor.

Qarabağ ile sözleşmesi sona eren Sehic için bonservis bedeli ödenmeyecek olması Boşnak kalecinin transferini daha da cazip kılıyor.

Sehic'in kariyerinden bazı notlar

Profesyonel futbol kariyerine ülkesinin Zeljeznicar kulübünde start veren Sehic, burada iki sezon forma giydikten sonra 2011-12 sezonunun başında Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Akdeniz ekibinde forma giydiği dönemde Lucescu'nun da dikkatini çeken Boşnak eldiven için Luce'nin o dönem görev yaptığı S.Donetsk kulübü 1.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuş ancak teklif reddedilmişti. 2 sezon da Mersin İdman Yurdu kalesini koruyan Sehic, buradan Azerbaycan'ın Qarabağ takımına transfer oldu.  Kısa zamanda takımının değişilmez isimlerinden biri olan 29 yaşındaki file bekçisi, 5 yıldır Qarabağ'da görev yapıyordu. (AJANSSPOR ÖZEL HABER)

 

 

Senin için hazırladığımız haberler