ÖZEL - Necati Ateş, Galatasaray'a mı dönüyor? Açıklama geldi...

22.12.2017 - 15:21 | Son Güncellenme: 22.12.2017 - 15:21

ÖZEL - Necati Ateş, Galatasaray'a mı dönüyor? Açıklama geldi...

Galatasaray'ın eski futbolcularından Necati Ateş, Fatih Terim'in 4. kez Galatasaray'a gelişini ve kendisinin durumunu değerlendirdi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Necati Ateş'in açıklamalarını sizler için derledik.

İşte o sözler:

Necati Ateş'ten Fatih Terim yorumu

''Fatih Terim ile mesajlaştık ve kendisi de biz de çok mutluyuz Galatasaray'a döndüğü için. Galatasaray'ın ezeli rakiplerine sorsanız, 'Hoca olarak Galatasaray'ın başında kimi görmek istemezsiniz?' diye, hepsi 'Fatih Terim' derdi."

"Şimdi Galatasaraylılar hocasına ve yönetimine artık sahip çıkmalı. Bazen kararlar önceden verilebiliyor ama Fatih Terim'in devre arasında gelmesi iyi oldu. Fatih Terim takıma önemli takviyeler de yapacaktır.

Göztepe maçı çok güzel olacaktır, Tamer Tuna ile beraber taraftarını mutlu eden bir Göztepe var, izlemesi keyifli bir takım olduklarını söyleyebiliriz. Galatasaray'dan; Serdar Aziz, Tarık Çamdal ve Yasin Öztekin ile mesajlaştım hepsi çok mutlular. Yabancılardan özellikle Belhanda'nın daha fazla sorumluluk alması lazım."

"Fatih Terim, nasıl bir taktik ile oynayacak bilemiyorum ama Galatasaray'a hücum futbolu oynatacaktır.

Fatih Terim'den bana gelen bir teklif yok ama ben Fatih Terim'le çalışmaktan onur duyarım, gurur duyarım. Galatasaray'ı tekrar eski günlerine döndürmek için mücadele etmek isterim."

"Şimdilik bir teklif yok ama eminim bir gün bütün eski futbolcular Galatasaray'da görev alacak ben de sıramı bekliyorum. Fatih Hoca'dan teklif gelirse seve seve giderim.

Daha önce Cenk Ergün bana teklifte bulunmuştu ama o zaman olmadı, şimdi yine saha içi olur, idari konular olur bir teklif gelirse seve seve görev almaya hazırım."

Necati Ateş'ten Arda Turan açıklaması

"Arda Turan'la ilgili yorum yapmak doğru olmaz, Fatih Terim'le aralarında ne geçti bilmiyorum, Galatasaray'a dönüşü konusunda yorum yapamıyorum ama bu konu zaman içinde belli olacaktır. Babayla oğulun arasına girilmez bu sebeple bir şey diyemiyorum."

"Arda Turan, çok iyi bir Galatasaraylı, Atletico Madrid forması giyerken Galatasaraylı olduğunu gizlemeyen Galatasaray formasıyla maçlara giden bir isimdi ama Galatasaray olmazsa başka takım forması da giyebilir bunu zaman gösterecek.''

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler