TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'ye 4 Süper Lig ekibinden imza yok

09.06.2022 - 12:49 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 14:10

TFF'nin 16 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulun öncesinde tek aday durumundaki Mehmet Büyükekşi'ye Süper Lig'in 4 kulübünden destek gelmedi. İşte detaylar...

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'ye 4 Süper Lig ekibinden imza yok

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 16 Şubat'ta gerçekleştirelecek olağanüstü genel kurulunda yeni başkan belirlenecek. Aday olmak için bugün saat 17.00'nin son başvuru süresi olduğu seçim öncesi Mehmet Büyükekşi tek aday konumunda...

Tek aday Büyükekşi

TFF başkan adaylığı için ismi geçen Servet Yardımcı ve Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın saat 17.00'e kadar adaylık başvurusu yapmaması halinde Mehmet Büyükekşi seçime tek aday olarak girecek.

Süper Lig'den ve alt liglerden destek aldı

Özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ismini tartışmaya açtığı Mehmet Büyükekşi'nin seçim öncesinde hem Süper Lig hem de alt liglerden birçok kulübün imzasını aldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
TFF için SON DAKİKA ADAYI!
Habere Git

Devler imza vermedi

Ajansspor'un edindiği bilgiye göre, Mehmet Büyükeşki'ye Süper Lig'in 3 büyük kulübü Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yanı sıra Süper Lig'e yeni yükselen İstanbulspor adaylık için imza vermedi. 

Yeni aday çıkarsa...

Büyükekşi'ye destek vermeyen bu 4 kulübün şu an için kimseyi desteklemediği belirtilirken son anda bir aday çıkması halinde adaya göre hareket edecekleri ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler