ÖZEL- Umut Nayir'den çarpıcı Jahovic yorumu! "Jahovic'in büyük takımlarda..."

17.10.2017 - 18:05 | Son Güncellenme: 17.10.2017 - 18:05

ÖZEL- Umut Nayir'den çarpıcı Jahovic yorumu! "Jahovic'in büyük takımlarda..."

AJANSSPOR ÖZEL- Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Umut Nayir, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Umut Nayir, eski takım arkadaşı Adis Jahovic hakkında çarpıcı yorumda bulundu.

İşte Umut Nayir'in açıklamalarından önemli satır başları:

 

'UYUM SORUNU OLMADI'

"Ankaragücü yetiştiğim bir camia. Daha önceden takımımızda yer alan ağabeylerimizle karşılık ya da birlikte oynamıştım. Benim için uyum sorunu olmadı. Takımın ve benim yükselen bir grafiğimiz var. Adanaspor futbolu güzel oynamaya çalışan, topu kullanmayı seven bir takım. Süper Lig'de yer alan kadrolarını korudular. Kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum"

'ŞAMPİYONLUK BENİM İÇİN ÖNEMLİ'

"Ben yaşadığım anı düşünüyorum. 17 yaşında futbola başlamamın artı ya da eksi yönleri olabilir. Burada şampiyonluk benim için çok önemli. Hedefim şu anda Ankaragücü'nün başarısı"

'CAVANI VE LEWANDOWSKI'Yİ BEĞENİYORUM'

"İsim olarak örnek aldığım birisini söyleyemem fakat Avrupa'da Edinson Cavani ve Lewandowski'yi beğeniyorum. Ülkemizde Cenk Tosun, Vagner Love ve Gomis'i izliyorum. Her birinden bir şeyler kaparak kendimi geliştirmek, kendi tarzımı oluşturmak istiyorum"

'JAHOVIC'İN BÜYÜK TAKIMLARDA DA...'

"Öncelikle Adis Jahovic benim için çok özel bir karakter. Adis'le oynamaktan keyif aldım. Onun başarılarıyla mutlu oluyorum. Kalitesi belli olan bir futbolcu yeteneği asla tartışılmaz. Bu sezon çok iyi gidiyor. Geçen sezon yaşayamadığı gol krallığını umarım Süper Lig'de yaşar. Adis'in isminin büyük takımlarla anılması gayet normal. Adis'in büyük takımlarda da oynayabileceğini düşünüyorum"

TARAFTARA MESAJ!

"Beklentilerin farkındayım. Amacım bana güvenen insanları mahcup etmemek. Bizi desteklemeye devam ettinler. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Onların desteğiyle form grafiğimiz artacaktır"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler