Galatasaray U19 takımı söz verilen Fenerbahçe galibiyeti primini alamadı

20.06.2022 - 09:50 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 16:12

Şampiyon olarak Galatasaray camiasının gururu olan U19 takımı 3-1 kazandıkları Fenerbahçe derbisi öncesi söz verilen galibiyet primini 1 ay geçmesine alamadı. İşte detaylar...

Galatasaray U19 takımı söz verilen Fenerbahçe galibiyeti primini alamadı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray A takım seviyesinde tarihinin en kötü sezonlarından birine geride bırakırken, sarı kırmızılı takımın geleceği olan U19 takımı sezonu şampiyon olarak camianın gurur ve teselli kaynağı olmuştu. Galatasaraylı gençler şampiyon olduğu sezonda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye de üstünlük sağlarken, genç futbolculara verilen prim sözü yerine getirilmedi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiler

Sezonu 86 puanla Beşiktaş'ın 3 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan, Emir Tintiş, Baran Aksaka, Hamza Akman ve Beknaz Almazbekov gibi birçok dikkat çeken ismin oluşturduğu takım U19 takımı 18 Mayıs'ta ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Derbi öncesi prim için bağış toplandı

Galatasaray U19 takım futbolcuları için Fenerbahçe maçı öncesi akademi koordinatörü Emir Kıvırcık'ın girişimleriyle camiadan "5'er, 10'ar" bağış toplandı. Kulüp muhasebesinde 94 bin 500 bin Liralık bir havuz oluşturuldu.

İlgini Çekebilir
Cimbom'a dördüncü Avrupa Fatihi geliyor
Habere Git

Kazanırsanız prim verilecek dendi ama...

Genç futbolculara "Fenerbahçe derbisini kazanırsanız bu para size prim olarak verilecek" şeklinde söz verildi. Ancak altyapı idarecilerinin tüm bu iyi niyetli tutumuna karşılık yönetimden prim kararı bir türlü çıkmadı ve genç futbolcular bir aydır bu hak edişlerini alamadılar. Para hâlâ kulüp muhasebesinde bekliyor. 

Bura Elmas: 350 bin çok!

Öte yandan daha da dikkat çeken tavır dönemin başkanı Burak Elmas'tan geldi. Galatasaray U19 takımı sezonu şampiyon olarak tamamlarken, altyapı idarecileri başkan Burak Elmas'tan şampiyonluk sonrası TFF tarafından kulübe ödenecek olan 350 bin TL'nin gençlere dağıtılması için ricacı oldu. Dönemin başkanı ise, "350 bin lira çok" şeklinde tavır gösterdi. Bu kez paranın yarısının gençlere dağıtılması talep edildise de bu istek de kabul görmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler