ÖZET İZLE - Beşiktaş - Sivasspor Maç Sonucu 3-1

Ali Bozkurt
29.08.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 23:44

Süper Lig yeni sezonu başladı. 4. hafta maçında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. İşte beIN maç özeti ve goller...

ÖZET İZLE - Beşiktaş - Sivasspor Maç Sonucu 3-1

AJANSSPOR HABER

2022/23 Süper Lig sezonu başladı. 4. haftasında olacak olan Beşiktaş - Sivasspor, maçı merak edilmeye başlandı. Zorlu karşılaşmayı canlı izle ve maç linki gibi aramalar sıklaşmaya başladı. İşte Beşiktaş - Sivasspor maçına dair merak edilen detaylar... 

Beşiktaş - Sivasspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş-Sivasspor maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ile Volkan Ahmet Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak. Beşiktaş - Sivasspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak.

33. Randevu

Beşiktaş ile Sivasspor, Süper Lig’in 4. haftasında yarın oynanacak olan maçla birlikte 33. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 32 mücadelede Sivasspor’un 10, Beşiktaş’ın 16 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmalarda taraftarlar 82 kez gol sevinci yaşadı. Yiğidolar rakip fileleri 36 kez havalandırırken, kalesinde ise 46 gol gördü. İki takım arasında en son oynanan geçen sezonun ikinci yarısındaki maç 3-2 siyah-beyazlıların üstünlüğü ile sona ermişti.

İlk 11'ler

Beşiktaş’ın ilk 11’i: Ersin, Masuaku, Saiss, Necip, Rosier, Dele Alli, Gedson, Salih, Nkoudou, Weghorst, Muleka.

Sivasspor’un ilk 11’i: Ali Şaşal, Uğur, Caner, Goutas, Erdoğan, Ulvestad, Charisis, Keita, Gradel, Yatabare, Leke

Golcüler iş başında

Karşılaşmanın 12. dakikasında N'Koudou'nun başlatığı pas istasyonunda Weghorst, ceza alanı içinde topa şık dokundu ve top Muleka'nın önüne düştü. Kaleye sert şut çeken Muleka'nın topu ağlara giderek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Weghorst, önce asist sonra gol

İlk golün asistini yapan Weghorst, karşılaşmanın 29. dakikasında sahneye  yine çıkarak bu sefer golü atan isim oldu. Rosier'in sağ taraftan yaptığı topa sert kafa vuruşu yapan Weghorst, attığı golle takımı 2-0 öne geçirmeyi başardı.

Muleka, gollerine devam ediyor

Karşılaşmanın 42. dakikasında Beşiktaş kazandığı korner sonrası Arthur Masuaku, topun başına geçti. Ceza alanı içine gelen ortaya omzuyla dokunan Muleka, kendisinin 2. golünü atarken takımının 3. golünü atmayı başardı.

Maç sona erdi

Sivasspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelen Beşiktaş, ilk yarıda attığı gollerle 3-0 öne geçti. İkinci yarının sonlarında ise Saba'nın golüyle farkı 2'e indiren Sivasspor, başka gol bulamadı ve maç 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler