CANLI | Fenerbahçe - Başakşehir

05.02.2022 - 17:42 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 21:00

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Başakşehir maç özeti beIN Sports'tan izle. İşte tüm detaylar...

CANLI | Fenerbahçe - Başakşehir

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe - Başakşehir maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'de başlayacak maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den izleyebilecek.

Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi kim?


Fenerbahçe-Medipol Başakşehir karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Çimen yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Murat Erdoğan.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Başakşehir maçı canlı izle! (Maç linki)
Habere Git

İŞTE MAÇIN İLK 11'İ

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Min Jae, Szalai, Osayi-Samuel, Ferdi, Crespo, Sosa, Pelkas, İrfan Can, Berisha

Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara, Ndayishimiye, Duarte, Hasan Ali, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Aleksic, Berkay Özcan, Chadli, Okaka.
 

Emre Belözoğlu rakip olarak Kadıköy'de

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve teknik direktörü Emre Belözoğlu, teknik direktör olarak ilk kez Kadıköy'e konuk olarak geldi.  Fenerbahçe taraftarları eski sportif direktörleri ve teknik direktörleri Emre Belözoğlu'nu maç öncesi tribüne çağırarak alkışladılar. Karşılaşma başladıktan sonra ise tezahurat yaparak sevgilerini gösterdiler.

Crespo cezalı duruma düştü

Karşılaşmanın 24. dakikasında sarı kart gören Crespo, cezalı duruma düştü. Portekizli futbolcu, Sarı-Lacivertlilerin, Giresunspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Pelkas ile Fenerbahçe gole yaklaştı

Pelkas maçın 27. dakikasında İrfan Can'ın ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci Volkan Babacan, gole izin vermedi

Direk gole izin vermedi!

Başakşehir'de Tolga Ciğerci, ceza sahası dışından şansını denedi. Crespo'nun müdahalesi sonrası top, üst direğe çarpıp, kornere gitti.

Okaka kaçırdı!

39. dakikada, Başakşehir'in sağ kanatta kazandığı köşe vuruşu paslaşarak kullanıldı ve Berkay altı pasa doğru ortaladı, Okaka'nın uygun pozisyondaki kafa vuruşu, yandan auta gitti.

45+2

Kadıköy'de ilk yarıya 2 dakika ilave edildi.

İlk yarı sona erdi

Fenerbahçe-Başakşehir maçının ilk yarısı sona erdi. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 bitti.

Ozan kaptanlığı kabul etmedi

Maçın ikinci yarısına İsmail Kartal, İrfan Can'ın yerine Watford'tan geri çağırılan Ozan Tufan ile başladı. Sosa, kaptanlık pazubandını Ozan'a vermek istedi. Fakat, Ozan kabul etmedi. Kaptanlık pazubandı Sosa'da kaldı.

Bir kez daha direk!

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe'de Merhim Berisha'nın kullandığı serbest vuruş, Medipol Başakşehir direğine takıldı.

Kadikoy'de gol geldi!

Medipol Başakşehir, Berkay'ın köşeye doğru vurduğu şutun, Berke'yi geçerek ağlarla buluşması sonucu Fenerbahçe karşısında Kadıköy'de skoru 1-0 yaptı.

Başakşehir'de oyuncu değişikliği

Medipol Başakşehir'de Deniz Türüç, yerini Serdar Gürler'e bıraktı.

Fenerbahçe'den 2 oyuncu değişikliği birden

Fenerbahçe'de Crespo ve Pelkas oyundan çıkarken, Mert Hakan ve Valencia oyuna girdi.

Sosa çıktı, Ozan bu sefer pazubandı kabul etti

Fenerbahçe'de Sosa, yerini Serdar Dursun'a bıraktı. Arjantinli oyuncu çıkarken, kaptanlık pazubandını Ozan Tufan'a verdi. Ozan ikinci yarının başında kabul etmediği kaptanlığı bu sefer devraldı.

Kadıköy tribünlerinde protesto!

1-0 Başakşehir üstünlüğü ile devam eden zorlu mücadelenin 78. dakikasında tribünlerden Ali Koç'a istifa sesleri yükselmeye başladı. Ali Koç, maç öncesi Divan Kurulu'nda taraftara yaptığı çağrıda, taraftardan eleştiri ve protestolarını maç önü ve maç sonuna saklamalarını istemişti.

Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği

Maçın 83. dakikasında Fenerbahçe'de Osayi Samuel, yerini Burak Kapacak'a bıraktı.

Kadıköy'de Fenerbahçeliler'e ıslık Emre'ye alkış!

Fenerbahçe taraftarı, 1-0 Başakşehir üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 86. dakikasında Fenerbahçeli oyuncuları protesto ederken, Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu.

90+5

Fenerbahçe-Başakşehir maçının oynanmayan süresi 5 dakika olarak belirlendi.

Başakşehir'de oyuncu değişikliği

Maçın 90+2. dakikasında golün sahibi Berkay Özcan oyuncan çıktı. Yerine Epureanu girdi.

Kadıköy'de maç sona erdi

Zorlu mücadele sona erdi. Başakşehir, Fenerbahçe deplasmanında 1-0 galip geldi.

Senin için hazırladığımız haberler