Özhan Pulat'tan Galatasaray mağlubiyeti sonrası penaltı isyanı

09.08.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 00:04

Trendyol Süper Lig 2024/25 sezonu açılış maçında son şampiyon Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Hatayspor'da teknik direktör Özhan Pulat, maç sonu penaltı isyanından bulundu.

Özhan Pulat'tan Galatasaray mağlubiyeti sonrası penaltı isyanı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonunun ilk maçında son şampiyon Galatasaray, Hatayspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan heyecan dolu maçı Galatasaray, uzatmalarda Batshuayi ile bulduğu golle 2-1 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maç sonu Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Özhan Pulat açıklamalarda bulundu.

"Hayallerinizi yıkıyor"

Maçta penaltı pozisyonunu eleştiren Pulat, Galatasaray özellikle oyununa baktığımızda ön alanda kaptığı toplarla skoru değiştiren bir takım. Biz uzun oyun kurguladık ve başarılı olduğumuz anlar oldu. Oyunu bir noktaya kadar önde götürmek bizi motive ederken maalesef bir penaltı pozisyonu sizi 1 puana üzüleceğimiz noktada hayallerinizi yıkıyor." dedi.

"Oyuncular bir ruh koydu"

Oyuncularının performansından memnun olan Pulat, "Geçen sene de böyle bir maç olmuştu. Bununla mücadele etmeye çalışacağız. Oyun disiplini çok önemli ama ruh koymak daha önemli. Oyuncular bir ruh koydu. Ön alanda keyif veren bir oyun oynamadık ama böyle bir penaltıyla eve gitmek canımızı acıtıyor. Büyük takımlar daha net pozisyonlarla galip gelsin isteriz." dedi.

"Penaltı pozisyonu bir kez daha incelensin"

Verilen penaltının tekrar incelenmesi gerektiğini ifade eden Pulat, "Okan hoca ve ekibini de tebrik ederim ama penaltı pozisyonunun bir kez daha incelenmesini rica ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler