Pablo Martin Batalla, Bursaspor'un yeni teknik direktörü oldu!

İsa Kethüda
17.06.2024 - 18:33 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 18:45

Son dakika haberleri. TFF 3. Lig takımlarından Bursaspor, kulübün efsanesi Pablo Martin Batalla ile teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığını açıkladı.

Pablo Martin Batalla, Bursaspor'un yeni teknik direktörü oldu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan 6 kulüpten birisi olan ve yaşadığı mali kriz nedeniyle TFF 3. Lig'e düşen Bursaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.

Bursaspor, Pablo Martin Batalla ile anlaştı

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün efsanesi Pablo Martin Batalla ile teknik direktörlük görevi için anlaşmış bulunuyoruz. 

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Bursaspor transferde gaza bastı! 4 isim...
Habere Git

Nilüfer Belediyespor'u 3. Lig'e çıkardı

Bilindiği üzere Pablo Martin Batalla'nın çalıştırdığı Nilüfer Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyon olarak 3. Lig'e yükselmişti. 

Nilüfer Belediyespor'da yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Pablo Martin Batalla ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Pablo Martin Batalla'ya kulübümüze vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

Bursaspor ile şampiyonluk yaşadı

40 yaşındaki genç teknik adam 2009-2014 yılları arasında Bursaspor forması giymiş ve 2009 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor 2 transferi bitirdi! Yıldız futbolcu formayı giydi...
Habere Git

Bursaspor performansı

Yeşil-Beyazlı takım kariyerinde 250 karşılaşmaya çıkan Batalla, 68 gol ve 78 asistlik performans sergiledi.

Transfer harekatı

Öte yandan adrosunda önemli bir değişime gitmeyi hedefleyen Bursaspor; Esenler Erokspor'dan Onur Eriş, Sertaç Çam ve Serdar Cansu ile birlikte 1461 Trabzon'dan İlhan Depe için girişimlere başladı. İlgili haberi okumak için tıkla.

Senin için hazırladığımız haberler