Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Kış Kupası başladı

16.12.2017 - 16:04 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 16:04

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Kış Kupası, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen kupaya, 21 kulüpten kadın ve erkek toplam 165 sporcu katılıyor.

Şampiyonada sporcular, çift palet, tüp ve dip disiplinlerinde mücadele ediyor.

TSSF Spor Koordinatörü İrfan Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın sezonun son müsabakası olduğunu belirterek, burada sporcuların performanslarını göreceklerini ve ona göre kendilerine yeni sezon düzenlemesi yapacaklarını söyledi.

Organizasyon kapsamında milli takım aday kadrosunun da seçileceğini ifade eden Kara, "Sporcularımızın hangi seviyede olduğunu görmemizle ilgili bir faaliyet yaptık. 2018'de müsabaka sayımızı çoğalttık. 2018'de 7 müsabaka olacak. En az 6-7 kez de milli takım kampları yapacağız. Yakaladığımız başarıları tüm branşlarda üst noktalara çıkarmak istiyoruz. Daha fazla sporcunun derece elde etmesini amaçlıyoruz. Daha fazla müsabaka, daha fazla milli takım kampları ve daha fazla başarı arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Kış Kupası, yarın sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler