Paşa'da favori Yusuf Şimşek plase Sarp Yiğit

20.12.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 17:29

Hakan Kutlu ile yollarını ayıran Kasımpaşa'da teknik direktör arayışları başladı. Kasımpaşa'da Yusuf Şimşek ismi ön plana çıktı. detaylar haberimizde...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Sivasspor'a 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı. Kutlu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını hızlandıran İstanbul temsilcisinde Yusuf Şimşek ismi öne çıktı.

Kasımpaşalı yetkililer 46 yaşındaki teknik adam ile görüşeceği öğrenildi. Son olarak Balıkesirspor'u çalıştıran Şimşek, geçtiğimiz aylarda takımdan ayrılmıştı. Eylül ayında Balıkesirspor'dan ayrılan Yusuf Şimşek, henüz bir takım çalıştırmıyor. Futbolculuk döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe forması da giymişti.

Sarp Yiğit de listede

Yusuf Şimşek'i liste başına ekleyen Kasımpaşa'da Sarp Yiğit de adaylar arasında yer alıyor.Yiğit; Mustafa Denizli ve Tayfur Havutçu döneminde mavi beyazlı kulüpte yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

Öte yandan; Kasımpaşa, Süper Lig'de 17. hafta itibariyle 11 puanla 20. sırada yer alıyor.

Sarp Yiğit kimdir?

15 Mayıs 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Sarp Yiğit, profesyonel futbol kariyerine 1996 yılında Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta başladı. Futbol oynadığı dönemin güçlü ekipleri olan, Anadolu Hisarı, Beylerbeyispor, İzmir Havagücü ve Beykozspor’da da forma giyme şansı yakalayan Sarp Yiğit, 2004 yılında futbolu bıraktı. 2005 yılında Beşiktaş altyapısında antrenörlük kariyerine başlayan genç teknik adam Demir Grup Sivasspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa gibi ekiplerde de yardımcı antrenörlük yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler