Pedallar Antik Kent Heraklia'da Dönecek

Orhan Gülek
20.10.2022 - 16:53 | Son Güncellenme: 20.10.2022 - 16:57

22-23 Ekim tarihleri arasında Bafa Kapıkırı Antik Kent Herakleia'da yapılacak olan dağ bisikleti yarışları için geri sayım başladı. İşte tüm detaylar...

Pedallar Antik Kent Heraklia'da Dönecek

AJANSSPOR - HABER

Tarihi Helenistik döneme uzanan, Milas sınırları içinde bulunan Antik Kent Herakleia kenti dev bir buluşmaya hazırlanıyor. Uluslararası Bafa MTB CUP Lansman toplantısı, basın mensuplarının da katılımıyla 20 Ekim 2022 Perşembe günü Bafa Gölü kenarında yer alan Çeri Restoran'da gerçekleştirildi.

Antik Kent Herakleia'da yapılacak

22-23 Ekim tarihleri arasında Bafa Kapıkırı Antik Kent Herakleia'da yapılacak olan dağ bisikleti yarışları 23 Ekim 2022 Pazar günü saat 10.00’da başlayıp aynı gün saat 13’teki ödül töreniyle sona erecek.

Milas Kapıkırı Heraklei'da yapılacak dağ bisikleti 2 yılında

23 Ekim 2022 Pazar günü Milas Kapıkırı Heraklei'da yapılacak dağ bisikleti yarışları basın bilgilendirme toplantısında görsel bir sunum yapan Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert, geçen sene yapılan bisiklet yarışlarıyla ilgili bilgiler vererek, bu yıl 2. yapılacak yarışlara ulusal ve uluslararası anlamında sporcu katılımının yüksek olduğunu söyledi.

İlgini Çekebilir
Fransız bisikletçi felç geçirdi!
Habere Git

Kazım Açıkbaş: "Gereken her tedbiri aldı"

Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş'ta yarışmayla ilgili yaptığı konuşmasında, Türkiye'nin önemli bisiklet sporcularını Muğla'da ağırlayacak olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Muğla ve Milas'a bu yarışma için gelecek bisiklet sporcularımızın güvenliğini sağlamak ve güvenli bir yarış için gereken her tedbiri aldıklarını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler