Fenerbahçe'de Pelkas’tan 8 dakikada 2 asist!

31.07.2021 - 19:26 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 19:33

Fenerbahçe haberleri… Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas, Greuther Fürth hazırlık maçının ilk 8 dakikasında iki asiste birden imza attı.

Fenerbahçe'de Pelkas’tan 8 dakikada 2 asist!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin geçen sezon yaptığı en isabetli transferler arasında yer alan Dimitrios Pelkas, yeni sezon öncesi istim üstünde. Yunan futbolcu, Greuther Fürth ile oynadıkları hazırlık maçında ‘asistçi’ özelliğini konuşturdu. 

İlk asisti Miha Zajc'a

Pelkas önce 4. dakikada sol kanatta buluştuğu topu Miha Zajc’ın önüne bıraktı. Sloven oyuncunun şık vuruşu ağlara giderken Yunan yıldız da ilk asistini yapmış oldu.

3 golde de payı var

Bundan 4 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan Pelkas bu defa topu Serdar Dursun’a doğru havalandırdı. Fenerbahçe’nin yeni transferi kafayla fileleri havalandırdı. Dimitrios Pelkas ayrıca yine Serdar'ın attığı 3. gole topu Mesut'a nefis bir zamanlama ile bırakarak adeta asistin asistini yaptı. 

Geçen sezon 7 gol, 7 asistle oynadı

PAOK’tan transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 32 kez sarı-lacivertli formayı giydi. Pelkas bu karşılaşmalarda 7 gol, 7 asistle toplam 14 gole katkı sağladı. 

Fenerbahçe 11'indeki yeri sağlam

Mesut Özil geldikten sonra kanatta mı yoksa 10 numara pozisyonunda mı verimli olduğu sık sık tartışılan Yunan oyuncu şimdiden yakaladığı formuyla yeni sezonda da Fenerbahçe’nin vazgeçilmezleri arasına gireceğini kanıtladı.  

Senin için hazırladığımız haberler