Fenerbahçe'de Pelkas, Trabzonspor maçında gol atmak istediğini söyledi

14.10.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 14.10.2021 - 11:56

Son dakika spor haberleri... Dimitrios Pelkas, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu ve gol atmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe'de Pelkas, Trabzonspor maçında gol atmak istediğini söyledi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dimitrios Pelkas, Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi Yunan basınına konuştu. 

 

'Gol atmak istiyorum ama...'

Yunanistan Milli Takımı ile oynadıkları maçların ardından açıklamalarda bulunan Pelkas, geçen sezon oynanan maçtaki gibi Trabzonspor filelerini bir kez daha sarsmak istediğini söyledi: ''Bizim adımıza zor bir maç olacağını söylemek durumundayım. Tabii ki gol atmak istiyorum ama en önemlisi kazanmak."

 

'Uzaktan şutlar deneyeceğim'

Geçen sezon bordo - mavililere ceza sahası dışından attığı golü hatırlatan Pelkas, bunu yeniden deneyeceğini de söyledi: ''Geçtiğimiz sezon uzaktan çektiğim şutla gol atmıştım, bu maçta da uzaktan şutlar deneyeceğim."

Geçen sene galibiyeti getirdi

Pelkas, geçen sene ligin 27. haftasında oynanan ve 0-0 devam eden Trabzonspor - Fenerbahçe maçında  yaklaşık 25 metreden attığı gol ile takımına galibiyeti getirmişti. 27 yaşındak oyuncu bu sezon toplamda 5 müsabakada forma giyerken henüz gol veya asist üretemedi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler