Pereira'dan maç öncesi ilginç hareket

27.09.2015 - 18:22 | Son Güncellenme: 27.09.2015 - 19:43

Renkli hareketleriyle ilgi çeken bir kişiliğe sahip olan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Beşiktaş derbisi öncesinde alışık olunmayan bir harekete imza attı...

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Beşiktaş derbisi öncesinde genelde futbolcuların yaptığı bir hareketi gerçekleştirdi. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü, maçtan yaklaşık 1 saat önce zemine inerek kontroller yaptı, yedek kulübesine oturdu. 

Pereira'nın uğur denemiş olabileceği veya Türkiye'de yeni olduğu için stadyumları tanımak istemiş olabileceği yorumlandı. Bu arada Türkiye'ye geldiği günden bu yana renkli hareketleri ile her zaman dikkat çekmeyi başaran usta teknik adam, zemini ve topu kontrol ederken etrafına da basın mensuplarını topladı. 

Portekizli teknik adam zeminle ilgili yorumu istenmesi üzerine ise ; "İyi bir zemin var, iyi bir karşılaşma çıkartmak için uygun bir ortam var" ifadesini kullandı.

Tepki gördü
Futbolcuların sahaya ısınmaya çıkmasından önce zemini kontrol etmek isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, siyah-beyazlı taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

Her maçtan önce bu uygulamayı yapan Portekizli teknik adam, yeşil zemini kontrol etti. Bu sırada Beşiktaşlı taraftarların ıslıklarını ve aleyhine yaptıkları tezahüratlarla karşılaşan Pereira, zeminde bir süre topla oynadı. Kısa bir süre yedek kulübesinde oturan Pereira, daha sonra soyunma odasına döndü.

Senin için hazırladığımız haberler