Philip Zinckernagel yeni takımını resmen açıkladı! Fenerbahçe, Trabzonspor...

31.12.2020 - 23:33 | Son Güncellenme: 31.12.2020 - 23:36

Norveç Ligi ekiplerinden FK Bodø/Glimt forması giyen, TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Philip Zinckernagel'in yeni takımı Watford oldu. Detaylar haberimizde...

Philip Zinckernagel yeni takımını resmen açıkladı! Fenerbahçe, Trabzonspor...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ismi uzun süredir anılan Philip Zinckernagel, İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Watford ile anlaştığını resmen açıkladı.

"Tesisler birinci sınıf"

Norveç medyasına konuşan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, "Şimdiye kadar her şey mükemmeldi. İngiltere'de tesisler ve her şey birinci sınıf" dedi.

"Teklif benim için uygun"

Transfer süreci ile ilgili konuşan Danimarkalı yıldız oyuncu, "Watford büyük bir kulüp. Teklifi gördüğümde benim için uygun olduğuna karar verdim ve birçok kişiyle tanıştım" diyerek sözlerini tamamladı.

22 gol 24 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi sona eren Philip Zinckernagel;  bu sezon forma giydiği 31 maçta 22 gol ve 24 asist kaydetti.

Watford, Philip Zinckernagel'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı!

Kulüp sitesine konuşan Zinckernagel, "Gerçekten heyecanlıyım, sadece antrenman yapmak ve oynamak istiyorum. İnanılmaz bir sezon geçirdim ve hala formdayım. Norveç'te şampiyonluk yaşadım ve çok fazla rekor kırdık. İnanılmazdı. Gol ve asist yapıp takıma katkı bulunmak ve kulübün Premier Lig'e yükselmesine yardımı olmak istiyorum" dedi. 

"Sağ ayağım iyi ve solumda da oldukça iyim"

Danimarkali oyuncu son olarak, "Her zaman dünyanın en büyük beş büyük liginde oynamayı hayal ettim ve bunu Watford ile gerçekleştirdi. Watford, Premier Lig'e çıkma şansı en yüksek takımlarından biri. Şimdiye kadar her şey inanılmazdı. Tesisler mükemmel.

Her iki kanatta da oynayabilirim veya 10 numara olarak da oynayabilirim. Hızlıyım ve patlayıcı özelliklere sahip bir kanat oyuncusuyum. Sağ ayağım iyi ve solumda da oldukça iyim. Top sürmeyi seviyorum. Sanırım en iyi kanatlarda oynamayı seviyorum. Şimdiden başlamak için sabırsızlanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler