Antalyaspor transferde mutlu sona ulaştı: O isim imza için Antalya'da!

Aleyna Gürgen
29.06.2024 - 11:27 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 11:29

Helton Leite ile sözleşme yenileyemeyen Antalyaspor, AEK Larnaca ile yollarını ayıran Kenan Piric’te mutlu sona ulaşıyor. İşte detaylar...

Antalyaspor transferde mutlu sona ulaştı: O isim imza için Antalya'da!

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR  

Halen transfer engelini aşamayan Antalyaspor, Soner Dikmen’in ardından Kenan Piric transferini de bitirdi. Akdeniz ekibi, prensip anlaşmasına vardığı Boşnak eldiveni sağlık kontrolünden geçirmek için Antalya'ya getirdi. Tarafların resmi imzaları atılabilmesi için önünde sadece transfer engelinin kaldırılması kaldı. 

Anlaşma süresi belli oldu

Uzun süren pazarlıkların ardından imza aşamasına gelen taraflardan Antalyaspor, FIFA’da yer alan dosyalarını temizlemesinin ardından deneyimli kaleci için lisans çıkarabilecek. Deneyimli kaleciyle yapılan anlaşmanın süresinin 2 yıl olduğu öğrenildi. 

Göztepe’de de oynadı

2021-2022 sezonunun sonunda Göztepe’den AEK Larnaca’ya transfer olan Boşnak eldiven, son iki sezonu Güney Kıbrıs ekibinde geçirdi. Futbol kariyerine 2012 yılında Bona Hersek ekibi OFK Gradina’da başlayan Piric, sonrasında KAA Gent U21, Sloboda Tuzla, Zrinjski Mostar, Maribor, Atromitos, Göztepe ve AEK Larnaca formalarını terletti. Geçen sezon Güney Kıbrıs temsilcisiyle toplam 41 maça çıkan Piric, kalesinde 38 gol görürken, 19 maçta ise rakiplerine geçit vermedi. 

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin’in ilk transferi Antalyaspor’dan
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler