PlayStation 5 güncellemesi geldi! İşte yeni oyunlar...

27.05.2020 - 20:14 | Son Güncellenme: 27.05.2020 - 20:14

PlayStation 5’te hangi oyunlar var? Oyun Severlerin merakla beklediği PlayStation 5 için açtığı web sitesini sonunda güncelledi. Güncellemeye beraber yeni özellikler de geldi. Peki Playstation 5 güncelleme sonrası hangi oyunlar geldi? İşte detaylar...

Xbox Series X rakibi çok merak edilen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için yeni gelişmeler var. Konsol için heyecan artıyor.

Sony kısa süre önce sürpriz bir adım attı ve yeni nesil oyun konsolu için resmi sitesini güncelledi. Açıldığı zaman direkt olarak PlayStation 5 geliyor ibaresinin kullanıcıları karşıladığı yeni sayfada, üç ana kategoride şu açıklamalar yer alıyor: 

Yıldırım hızı: PlayStation konsolunun yapabileceklerinin kurallarını baştan yazan özel CPU, GPU ve Entegre G/Ç ile SSD’nin gücünden faydalanın. 

Çarpıcı oyunlar: İnanılmaz grafiklere hayran kalın ve yeni PS5 özelliklerini deneyimleyin.

Nefes kesici etkileyicilik: Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve 3D Ses teknolojisi desteğiyle daha derin bir oyun deneyimini keşfedin. 

Tahminler doğru çıkarsa 499 dolarlık bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak konsol, başka bir kaynak tarafından açıklandığı kadarıyla ilk çıktığında şu oyunlar ile keyifli saatler sunacak.

PlayStation 5 güncelleme sonrası oyunlar:

Madden 21 -EA Sports NHL 21 -Moonray -Gothic Remake -MicroMan -Nith’O Infinity Reborn -Observer System Redux -Path of Exile 2 -Outriders -PsyHotel -Quantum Error -Rainbow Six Quarantine -Rainbow Six Siege -Redo! Enhanced Edition -A Rat’s Quest: The Way Back Home -Assassin’s Creed Valhalla -Battlefield 6 -Chorus -Cygni All Guns Blazing -Dauntless -DiRT 5 -Dragon Age 4 -Dying Light 2 -FIFA 21 -Godfall -Gods & Monster -Scarlet Nexus -Sniper Elite 5 -Soulborn -Starfield -The Elder Scrolls 6 -The Lord of the Rings Gollum -The Sims 5 -Ultimate Fishing Simulator 2 -Vampire The Masquerade Bloodlines 2 -Warframe -Watch Dogs Legion -WRC 9 

Senin için hazırladığımız haberler