Podolski yuvaya dönüyor! Büyük sürpriz

04.07.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 04.07.2021 - 17:14

Transfer haberleri… Antalyaspor ile yollarını ayıran Galatasaray’ın eski yıldızı Lukas Podolski futbola başladığı takımla anlaşmak üzere. İşte detaylar...

Podolski yuvaya dönüyor! Büyük sürpriz

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski takımdan ayrılmıştı. Sözleşmesi uzatılmayan 36 yıldız futbola devam etmek istiyor. Ancak Alman futbolcunun yeni durağının neresi olacağı merak ediliyor. 

Podolski Gornik Zabrze'ye doğru

Transferin nabzını tutan isimlerden İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Podolski ile ilgili sürpriz bir bilgi paylaştı. Romano, Lukas Podolski’nin  Polonya'da futbol kariyerine başladığı kulüp olan Gornik Zabrze ile görüştüğünü öne sürdü.

Podolski'ye Türkiye'den teklif var

Fabrizio Romano'nun haberinde; Gornik Zabrze'nin yanı sıra Meksika’dan Queretaro ve Brezilya’dan Fortaleza gibi ekiplerle birlikte Türkiye ve Katar'dan bazı takımların da Lukas Podolski ile yakından ilgilendiği aktarıldı. 

Lukas Podolski'nin Süper Lig performansı

İtalyan gazeteci buna karşılık, Polonya asıllı Alman futbolcunun cevap önceliğini Gornik Zabrze'ye tanıdığını ve eski kulübünden haber beklediğini öne sürdü. Kariyerinde Arsenal ve Inter gibi devlerle birlikte Galatasaray’da da forma giyen Podolski, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 31 maça çıktı, 4 gol, 2 asiste imza attı.

Lukas Podolski'den Galatasaray paylaşımı

Öte yandan Lukas Podolski, Galatasaray'a transferinin 6. yıldönümü nedeniyle sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılı formayı giymekten duyduğu mutluluğu dile getiren Alman oyuncunun mesajına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.  

Senin için hazırladığımız haberler