Portekiz ve Belçika Beşiktaş'ı konuşuyor: Efsane dönüş!

19.09.2021 - 10:54 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 11:01

Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısındaki 3-2'lik galibiyet Portekiz ve Belçika basınında da ses getirdi. İşte Beşiktaş ile ilgili dikkati çeken manşetler.

Portekiz ve Belçika Beşiktaş'ı konuşuyor: Efsane dönüş!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlıların, Akdeniz ekibi karşısında elde ettiği bu galibiyet Portekiz ve Belçika basınında da yer buldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'a mercek ile bakıyorlar

Türkiye'yi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş'ın gruptaki rakiplerinden biri Sporting Lizbon. Bu sebeple Portekiz basını Beşiktaş'a daha yakından ilgi gösteriyor. 

"Beşiktaş efsane bir dönüş yaptı"

Portekiz'den A Bola 3-2 biten karşılaşmayı haberleştirirken, "Beşiktaş, Antalya'da efsane bir dönüş yaptı" başlığını kullandı. Haberde, siyah-beyazlıların şampiyonluk yarışında güçlü bir duruşu olduğuna da dikkat çekildi. 

Sporting'e mesaj verdiler

Öte yandan Record da bu maçla ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. Record'un manşetinde, 'Sporting'in dikkatine: Beşiktaş deplasmandan galibiyetle döndü' ifadelerine yer verildi.

Batshuayi yine manşetlerde

Yine Flaman gazetelerinden biri olan Nieuwsblad da maça geniş yer ayırdı. Haberde, "Türkiye'nin son şampiyonu Beşiktaş, Michy Batshuayi'nin 1 gol ve 1 asisti ile birlikte kazandı" denildi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü 

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund'a 2-1 kaybetmişti. Kara Kartal bundan sonraki ilk maçında Ajax deplasmanına gidecek. 

28 Eylül: Ajax-Beşiktaş

19 Ekim: Beşiktaş-Sporting

3 Kasım: Sporting-Beşiktaş

24 Kasım: Beşiktaş-Ajax

7 Aralık: Dortmund-Beşiktaş

Senin için hazırladığımız haberler