Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a Aston Villa talip oldu

02.11.2023 - 08:37 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 08:49

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Aston Villa, Beşiktaş'ta forma giyen 18 yaşındaki genç forvet Semih Kılıçsoy'a talip oldu...

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a Aston Villa talip oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve Tirana maçında ağları havalandırarak Avrupa Kupaları'nda gol atan en genç Siyah-Beyazlı oyuncu olan Semih Kılıçsoy için İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa bir kez daha harekete geçti.

Aston Villa, Semih Kılıçsoy'dan vazgeçmiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın sportif direktörü Monchi, Semih için Beşiktaş’ın kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. 

Resmi teklif yapılacak

Yaz transfer döneminde genç yetenek için nabız yoklayan ancak olumsuz yanıt alan İspanyol futbol adamı, bu kez resmi bir teklifle Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçme hazırlığında...

İlgini Çekebilir
F.Bahçe savunma transferi için harekete geçti! İşte listedeki ilk isim...
Habere Git

Aston Villa'nın ara transfer döneminde hamle yapması bekleniyor

Uzunca bir süredir Semih’i yakın takipte olan Monchi’nin, Beşiktaş’ı tatmin edecek bir bonservis miktarıyla ara transfer döneminde hamle yapması bekleniyor. 

Genç yıldızın, gelişimini hızlandırmak için Premier Lig fırsatına sıcak baktığı ancak son kararı da Aralık ayında yapılacak seçimde göreve gelecek yönetime bırakacağı öğrenildi.

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş tarihine geçti

18 yaşındaki genç forvet bu sezon 6 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın Konferans Ligi Elemeleri'nde KF Tirana'yı sahasında 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada gol atarak Siyah-Beyazlı ekibin Avrupa'da gol atan en genç futbolcusu olarak tarihe geçmişti.

İlgini Çekebilir
Çebi ters köşe yapacak!
Habere Git

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan genç oyuncu, Beşiktaş U19 ile çıktığı 64 karşılaşmada 42 gol ve 6 asist ile oynadı.

İşte genç oyuncunun performansı:

  • Beşiktaş U19: 64 maç, 42 gol, 6 asist
  • Beşiktaş UEFA U19: 10 maç, 1 gol
  • Beşiktaş Rezerv: 3 maç
  • Beşiktaş A Takım: 10 maç, 1 gol

Senin için hazırladığımız haberler