"Premier Lig'in başlaması imkansız!"

23.05.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 23.05.2020 - 18:32

"Premier Lig'in başlaması imkansız!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'un defans oyuncusu Christian Kabasele, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki oyuncu Premier Lig'in 12 Haziran'da başlamasının imkansız olduğunu ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Bence 12 Haziran'da başlayamayacağız"

'CounterAttack' podcast programına konuk olan oyuncu: "Neler olduğu hakkında hiçbir bilgim yok ama bence 12 Haziran'da başlayamayacağız. Şahsi düşüncem Haziran ayının sonuna kadar beklememiz yönüne. Lig Haziran sonuna doğru kayarsa antrenman yapmamız için en az 3 hafta gibi yeterli bir süremiz olacak. Ancak şu an karar verilen 12 Haziran için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Yeterli süremizin olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Oyuncular kendi seçimlerini yapıyor"

"Şimdilik her şey birer soru işareti. Kulüp hiçbir oyuncusuna baskı yapmıyor. Troy Deeney meselesinde de durum böyleydi. İlk günden beri bütün oyuncular kendi seçimlerini yaparak antrenmanlara çıkıyor ve yaşanılanların hepsi kişisel seçimler sonrası oluyor. Şu an liglere geri dönmek için birinci aşamadayız ve kulübün bize sunduklarından memnunum kaldım. Ancak yarın '11'e 11' mücadeleye başlıyoruz deseler kabul etmem. Birinci aşama için kulübün antrenman tesislerini mümkün olduğunca güvenli hale getirmeye çalıştığını söyleyebilirim”

Senin için hazırladığımız haberler