Prim olayının konuşulan isminden flaş Galatasaray açıklaması!

30.06.2017 - 00:45 | Son Güncellenme: 30.06.2017 - 00:45

Prim olayının konuşulan isminden flaş Galatasaray açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Adanaspor’un milli file bekçisi Hayrullah Mert Akyüz, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Mert Akyüz'ün röportajından önemli satır başları şu şekilde:

 

'Adanaspor’a yakışan şeyler...'

"1.Lig’de yaşanan Şampiyonluk ve ardından Süper Lig, büyük takımlarla mücadele etmek Adanaspor’a yakışan şeyler. Bunlar bizim için güzel duygular"

 

‘Deneyimli bir takım olsak ligde kalabilirdik’

"Lige veda etmemizde tecrübesizlik ve belli bir sistem oturtamamamız etkili oldu. Aslında güzel bir futbol oynadık ve lige damga vurduk ancak sonuca gidemedik. Bunu da tecrübesizliğe bağlıyorum. Biraz daha deneyimli bir takım olsak ligde kalabilirdik. İnşallah geri döneceğiz"

 

'Artık ayrılığın zamanı geldi'

"Adanaspor bana büyük fırsatlar sağladı. Şampiyonluk yaşadım ve Süper Lig gördüm. Ben bu takım için elimden gelen her şeyi yaptım ancak zamanı gelince ayrılık olması gerekiyor. Adanaspor’a bir şeyler kazandırıp gitmek istiyorum. Artık ayrılığın zamanı geldi diye düşünüyorum"

 

Prim konusuna farklı yorum! Bunlar futbolun içinde olan şeyler!

"Performansımın prim muhabbetlerine bağlı olarak düştüğünü düşünmüyorum.Bunlar futbolun içinde olan şeyler ve eğer gündemde yer alıyorsanız konuşuluyor. Bizim insanımız insanları yerden yere vurmaya çok müsait. Kendi memleketimde çok küfür işittim ve bu da ağır oluyor. Yine de eleştirilere açığım ve bu düşüncelere saygı duyuyorum"

‘Kendimi Süper Lig’e layık görüyorum’

1Süper Lig’deki kalecilere bakıldığı zaman kalecilerin yaşları olgunlaştıktan sonra bir şeyler elde ediyor ve başarılı oluyor. Benim daha 10-12 yılım var. Ben kendimi Süper Lig’e layık görüyorum. Çalışan herkes bunu başarabilir. Süper Lig’in zor olduğunu düşünmüyorum, istersen yapabilirsin"

'Galatasaray gibi camialar artı yönde ekstra bir güç sağlar'

"Transfer haberlerini okuyorum. Kendimi bu takımlar için yeterli görüyorum. Büyük camialarda her şeyine dikkat ediyorsun ve gelişimin artıyor. Orada kalıcı olmak için kendini zaten geliştirmen gerekiyor. Galatasaray gibi camialar artı yönde ekstra bir güç sağlar"

'En iyisi Volkan Babacan'

"Bana göre bu sezon Türkiye’nin en iyi kalecisi istikrar anlamınca ve şampiyonluğu da kıl payı kaçıran Volkan Babacan. Ancak yerli kalecilerin hepsi iyiydi"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler