Ajansspor

Profesyonel futbolcunun acı günü: Depremde eşi, çocuğunu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Venezuela'da meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan deprem, futbolcu Hector Bello'nun ailesini de vurdu. Bello'nun eşi, 1 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışırken yaşamını yitirdi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 56 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Venezuela'da yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi, profesyonel futbolcu Hector Bello'yu da derinden etkiledi. Maritimo La Guaira forması giyen futbolcunun eşi, 1 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışırken enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Minik bebeğin ise mucizevi şekilde hayatta kaldığı açıklandı.

Depremde büyük acı yaşadı

Venezuela 2. Ligi ekiplerinden Maritimo La Guaira'da forma giyen Hector Bello'nun ailesi, çarşamba günü meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan depremden etkilendi. Yerel basında yer alan bilgilere göre, deprem nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybederken, binlerce kişi de kayıp olarak bildirildi.

Eşi kızını kurtarmaya çalışırken yaşamını yitirdi

27 yaşındaki futbolcunun eşi, deprem sırasında 1 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışırken enkaz altında kaldı ve hayatını kaybetti. Venezuela basını, küçük bebeğin ise mucizevi şekilde kurtulduğunu ve hayatta kaldığını duyurdu.

Hector Bello'dan duygusal paylaşım

Yaşadığı büyük acının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hector Bello, şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman bizim kahramanımız olacaksın. Çocuğumuza her zaman seni hatırlatacağım. Onu nasıl kurtardığını, ona verdiğin hayatı anlatacağım." Deprem felaketinin ardından futbol dünyası da Hector Bello ve ailesine destek mesajları gönderdi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...