Göztepe'de Ivan Mance ve Stanimir Stoilov açıklama yaptı

Akın Ungan
30.04.2024 - 16:56 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 17:12

Süper Lig bileti alan TFF 1. Lig ekibi Göztepe'nin sportif direktörü Ivan Mance ve teknik direktör Stanimir Stoilov açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Göztepe'de Ivan Mance ve Stanimir Stoilov açıklama yaptı

Trendyol 1. Lig'de 2'inci sırayı garantileyerek Süper Lig bileti alan Göztepe'de sportif direktör Ivan Mance ve teknik direktör Stanimir Stoilov açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan ikili bu sezonki başarı ve gelecek transfer dönemi hakkında değerlendirme yaptı.

Stoilov: "Buraya gelirken tek bir hedefim vardı"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Buraya gelirken tek bir hedefim vardı ve buna odaklandım. Hiçbir şey şans değil, büyük bir çalışma gerçekleştirdik. Amacımız taraftarımızın sevdiği bir oyun oynamaktı, bunu başardık ve sonuca ulaştık" dedi.

Stoilov, "Türkiye'de şu anda benim oynadığım döneme göre en büyük fark tribünlerin artık dolu olmaması. Yeni stadyumlar ve tesislerin olması güzel ama çok az takım tribünlerini doldurabiliyor" ifadelerini kullandı.

Mance: "Projemizin ilk hedefi takımı Süper Lig'e çıkarmaktı"

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance, "Projemizin ilk hedefi takımı Süper Lig'e çıkarmaktı. Şu anda ikinci aşamaya geçtik. Türkiye'de transfer milli bir spor olarak görülüyor ama bizim stratejimiz böyle olmayacak, farklı önceliklerimiz var. Çok güçlü bir takım oluşturacağız"

Senin için hazırladığımız haberler