PSG-Başakşehir maçı ertelendi!

09.12.2020 - 01:02 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 01:06

Son dakika haberleri... Şampiyonlar Ligi'nde oynanan PSG - Başakşehir maçında yardımcı antrenör Pierre Webo'ya maçın 4. hakemi tarafından yapılan ırkçı söylem sebebiyle durdurulan maç ertelendi. PSG - Başakşehir maçı ne zaman, hangi gün oynanacak? İşte detaylar...

PSG-Başakşehir maçı ertelendi!

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında PSG ile Başakşehir arasında oynanan mücadele ertelendi.

Maçın 4. hakeminin, Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya yaptığı ırkçı söylem sebebiyle maç durdurulmuştu.

Maç ne zaman oynanacak?

Yapılan son açıklamaya göre PSG - Başakşehir maçı bu akşam kaldığı yerden 4 yeni hakemle devam edecek.

Başakşehir'in açıklaması

"Paris Saint Germain maçında 4. hakem Sebastian Coltescu’nun yardımcı antrenörümüz Pierre Webo’ya yapmış olduğu ırkçılık nedeniyle futbolcularımız sahaya çıkmama kararı almıştır."

UEFA'dan açıklama

UEFA, konu hakkında bir açıklama yaptı. UEFA'dan yapılan açıklamada, "PSG-Başakşehir maçı yeni bir hakem ekibiyle kaldığı yerden devam edecek. Detaylı bir inceleme başlatılmıştır. Irkçılığın ve ayrımcılığın futbolda hiçbir şekilde yeri yoktur" ifadelerine yer verildi. 

PSG-Başakşehir maçının yeni hakemi belli oldu

VAR'da kim olacak?

Makkelie'nin yardımcılıklarını Hollanda'dan Mario Diks ve Polonya'dan Marcin Boniek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Polonya'dan Bartosz Frankowski olacak. Müsabakada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak İtalya'dan Marco Di Bello görev alacak. Di Bello'nun yardımcılığını (AVAR) ise Maurizio Mariani üstlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler