Ligue 1 ekibi PSG teknik direktör Pochettino'nun sözleşmesini yeniledi

23.07.2021 - 20:41 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 21:27

Son dakika spor haberleri... Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint - Germain (PSG), teknik direktör Mauricio Pochettino'nun sözleşmesini uzattı. İşte detaylar...

Ligue 1 ekibi PSG teknik direktör Pochettino'nun sözleşmesini yeniledi

AJANSSPOR - HABER

Paris Saint - Germain (PSG), teknik direktör Mauricio Pochettino'nun sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu. 

2023'e kadar devam edecek

Fransız ekibinden yapılan açıklamada, Arjantinli teknik adamın sözleşmesinin 2023'e kadar uzatıdığı belirtildi ve ''Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino ve teknik ekibinin 30 Haziran 2023'e kadar bizimle olacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyor'' denildi. 

Pochetttino: Bu benim için her zaman bir rüya olmuştu

Düzenlenen imza töreninde konuşan Pochetttino ise, ''Kendim ve ekibim adına çok mutluyum. Kulübün desteğini ve güvenini hissetmek bizim için çok önemli. Taraftarların bizimle gurur duyması için her şeyi yapacağız. 20 yıl önce burada kaptandım ve bugün bu takımın teknik direktörüyüm. Bu benim için her zaman bir rüya olmuştu'' dedi. 

Pochettino'nun PSG'deki ilk sezonu 

Espanyol, Southampton ve Tottenham'da görev yapan 49 yaşındaki Pochettino, 2020-21 sezonunun devre arasında Fransız ekibinin başına geçmişti. 49 yaşındaki teknik direktör ilk sezonunda Ligue 1'i ikinci sırada tamamlamış ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler