PSG'de Messi bu kez asistleriyle hat-trick yaptı!

28.11.2021 - 17:16 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 17:38

Fransa Ligi'nde Paris Saint-Germain, St Etienne'i deplasmanda 3-1 yenerken üç golün asisti de Lionel Messi'den geldi. St Etienne-PSG maç detayları haberimizde...

PSG'de Messi bu kez asistleriyle hat-trick yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi'nde Paris Saint-Germain, Saint Etienne engelini zorlansa da aştı. 15. hafta mücadelesinde rakibine konuk olan başkent temsilcisi 23. dakikada Denis Bouanga'nın golüyle yenik duruma düştü. 

Marquinhos 2 gol birden attı 

45. dakikada Marquinhos skora denge getirirken, ev sahibi Kolodziejczak'ın atılmasıyla 10 kişi kaldı. İkinci yarıda uzun süre galibiyet golünü arayan PSG, 79. dakikada Angel Di Maria ve 90+1'de Marquinhos ile sahadan 3-1 galip ayrıldı. 

Messi asist siftahını da yaptı

Lidere 3 puanı getiren üç golün asistini de Lionel Messi yaptı. Fransız ekibiyle ligde 1, Şampiyonlar Ligi'nde 3 golü bulunan Arjantinli yıldız böylece ilk asistlerine imza atmış oldu.

Neymar sakatlandı, Sergio Ramos siftah yaptı 

Öte yandan Neymar ise 88. dakikada sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti. Real Madrid'den transfer edilen Sergio Ramos ise PSG formasıyla ilk maçına çıktı. Bu sonuçla puanını 40 yapan Paris Saint-Germain en yakın rakibi Nice'in 14 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

Senin için hazırladığımız haberler