Galatasaray sağ bek için rotayı Fransa'ya kırdı! PSG'nin yıldızı kiralık olarak Süper Lig'e...

Özgür Koç
27.06.2024 - 14:58 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 15:11

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sağ bek bölgesi için arayışlarında ibreyi PSG'nin 26 yaşındaki futbolcusu Nordi Mukiele'ye çevirdi. İşte detaylar...

Galatasaray sağ bek için rotayı Fransa'ya kırdı! PSG'nin yıldızı kiralık olarak Süper Lig'e...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

İbre Bissaka'dan Mukiele'ye döndü

Sarı kırmızılılar sağ bek için gündemindeki bir diğer isim olan Manchester Unitedlı Wan Bissaka’nın önceliğinin başka kulüpler olması nedeniyle ibre Nordi Mukiele’ye döndü.

Kiralama opsiyonu üzerinde duruluyor

Sarı-kırmızılılar, 2022 yılından bu yana PSG forması giyen 26 yaşındaki Nordi Mukiele’yi yıllık ücretinin belli bir bölümünü karşılayarak kiralamayı düşünüyor.

PGS bonservisiyle satmak istiyor

Feyenoor'dan Lutsharel Geertruida’yı transfer etmek için girişimlerde bulunan PSG ise 2022'de Leipzig'den 12 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı oyuncuyu kiralık değil, bonservisle göndermek istiyor.

Masaya oturulacak

Galatasaray'ın, kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Mukiele için önümüzdeki günlerde PSG ile masaya oturması bekleniyor.

Piyasa değeri 10 milyon Euro

Geçen sezon PSG formasıyla 20 maça çıkan 26 yaşındaki sağ bek 1 golün hazırlayıcısı oldu. Fransa alt yaş milli takım formalarını 15 kez terletirken Mukiele'nin güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler