PTT yoğunluktan dolayı şubelerini geçici olarak kapattı

02.04.2020 - 23:00 | Son Güncellenme: 02.04.2020 - 23:05

PTT şubelerini geçici olarak kapattı, ne zaman açılacak, kargolar nasıl alınacak, yardım paraları nasıl alınacak, evlere gelecek mi, kargo verilecek mi, e devlet şifresi nasıl alınacak, koronavirüs salgınından mı kapandı bu ve daha fazlası için detaylar haberimizde!

PTT yoğunluktan dolayı şubelerini geçici olarak kapattı

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye bin lira tutarında yapılan ödemelerinin ikinci gününde de PTT önlerinde yoğunluk oluşmuştu.

İstanbul Esenyurt'ta PTT şubesi önünde oluşan yoğunlukta vatandaşlar, ''sosyal mesafe'' kuralına yine uymamış, polis ve zabıta ekipleri vatandaşları sosyal mesafe kuralı konusunda vatandaşları uyarmıştı.

 

 PTT, yardım dağıtımında yaşanan yoğunluk nedeniyle şubelerini geçici olarak kapattı. Ayrıca PTT, yardım ödemeleri evlerde yapılacağını açıkladı.

PTT, yoğunluk yaşanan şubelerini sosyal mesafe kuralları ihlal edildiği için geçici kapatma kararı aldı. Sosyal yardım ve işsizlik ödemeleri evlerde yapılacak. PTT dağıtıcıları, kolluk kuvvetleri ve bekçiler sosyal yardım ödemelerini evde gerçekleştirecek.

Senin için hazırladığımız haberler