Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta

05.10.2020 - 20:55 | Son Güncellenme: 05.10.2020 - 20:57

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş, Leicester City forması giyen Beşiktaş Rachid Ghezzal'ı transfer etti. Rachid Ghezzal kimdir? İşte detaylar...

Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Cezayirli sağ kanat Ghezzal'ı 1 yıllığına kiraladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, bonservisi İngiltere’nin Leicester City kulübünde bulunan Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır" denildi.

Açıklama, "Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Rachid Ghezzal’a Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleriyle son buldu.

Ghezzal ne dedi?

Transferiyle ilgili açıklama yapan 28 yaşındaki Cezayirli futbolcu, "Bir takım için iyi bir kadroya sahip olmak önemlidir. İyi bir teknik direktöre sahip olmak da önemlidir. Bireysel yeteneği fazla oyuncular size maç kazandırabilir, aynı şekilde sizin için sahada savaşanlar da vardır. Ancak tüm bunların yanında en önemlisi taraftardır. 3.5 sene önce Beşiktaş'ın evi Vodafone Park'ta bir Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşması için geldim. Karşımızda iyi bir takım vardı ama her şeyden önce sahada takım arkadaşlarımı duymamı engelleyen ve tüm takımı korkutan bir taraftar var. Tüm bunları yaşamak zorken, penaltı için de topun başına geldim. O an o stadyum hiç olmak istemediğim bir yerdi, ancak şimdi en çok olmak istediğim yer" dedi.

Ghezzal kimdir?

Yaş: 28

Boy: 1.82

Uyruk: Cezayir - Fransa

Mevki: Sağ kanat

Ayak: Sol ayak

Güncel kulüp: Leicester City

Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2022

Güncel piyasa değeri: 5.5 milyon Euro

Oynadığı takımlar: Lyon, Monaco, Fiorentina

Ghezzal kaç gol attı?

Geçen sezonu Fiorentina'da kiralık olarak geçiren Ghezzal, 19 lig maçında 824 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

Cezayirli oyuncu 2018 yazında geldiği Leicester City'de ise 23 maçta şans bulmuş ve 3 gol atmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler