Rachid Ghezzal: "Beşiktaş'ta kalırsam çok mutlu olurum"

23.05.2021 - 10:44 | Son Güncellenme: 23.05.2021 - 10:51

Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli oyuncularının başında yer alan Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta kalmak istediği söyleyerek, 'Kalırsam çok mutlu olurum" dedi. İşte Rachid Ghezzal röportajından kesitler...

Rachid Ghezzal: "Beşiktaş'ta kalırsam çok mutlu olurum"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de geride kalan sezona yaptığı asistler ve attığı jeneriklik gollerle adeta damga vuran Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda en önemli katkılardan birini yapmıştı.

"Kalmak istiyorum"

Milliyet gazetesine röportaj veren Cezayirli futbolcu, Beşiktaş'ta kalmak istediğini ve burada çok mutlu olduğunu kaydetti. Ghezzal, “Burada kalırsam çok mutlu olurum. Beşiktaş’ı seviyorum, çok güzel bir sezon geçirdik. Takım arkadaşlarımın hepsinden yardım ve destek gördüm. İyi bir dayanışma örneği verdik. Hepsini çok seviyorum. Hepsi de hayat boyu unutamayacağım dostlarım olacak.” dedi.

"Adını Kartal koyacağım"

Beşiktaş'ın hep hayatında yeri olacağını kaydeden yetenekli futbolcu, "Bir oğlum daha olursa eğer adını Kartal koyacağım. Çünkü Beşiktaş benim de aşkım. Kariyerim nasıl devam ederse etsin, ayrılık bile olsa Beşiktaş hep benimle kalbimde kalacak, hayatımda olacak." ifadelerini kullandı.

"Sergen Yalçın'a çok borçluyum"

Sergen Yalçın ile olan olan ilişkisinden ve ona olan yardımlarından bahseden Ghezzal, "Buraya gelmeden önce Sergen Yalçın’ın kulüpte efsane olduğunu öğrendim. İdmanlara başladık, çık sahada hissettiğin gibi oyna, dedi. Bana oyun içinde kullanacağım çok değerli anahtarlar verdi. Oynarken çok kapı açtım. Ona çok borçlu olduğumu hissediyorum." şeklinde konuştu.

Bonservisi Leicester City'de

Geçtiğimiz sezonun başında kiralık olarak takıma katılan Rachid Ghezzal'in bonservisi Leicester City'de. Siyah-beyazlı yönetim futbolcuyu bonservisiyle almak veya yeniden kiralamak için elinden geleni yapacak.

25 gollük katkı

Rachid Ghezzal geçen sezonu 8 gol ve 17 asistle tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler