Ghezzal gol kaçırdı, Gökhan Keskin'den ses geldi: Ahhhh!

Feride Kara
10.02.2022 - 23:44 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 23:49

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş-Göztepe karşılaşmasına Kartal'ın unutulmaz isimlerinden Gökhan Keskin Ghezzal'ın kaçırdığı pozisyonla damga vurdu.

Ghezzal gol kaçırdı, Gökhan Keskin'den ses geldi: Ahhhh!

AJANSSPOR HABER

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Göztepe karşılaşmasında yorumcu olan siyah beyazlıların eski futbolcusu Gökhan Keskin, söyledikleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Cüneyt Şen anlattı, Gökhan Keskin yorumladı

A Spor'da yayınlanan Beşiktaş - Göztepe karşılaşmasını Cüneyt Şen anlatıırken siyah beyazlıların eski oyuncusu Gökhan Keskin yorumladı.

Rachid Ghezzal'in kaçındığı topta 'ah' çekti

Gökhan Keskin yaptığı yorumlarla özellikle Göztepe taraftarını kızdırdı. Beşiktaş için takımımız ifadesi kullanan Keskin,  Rachid Ghezal'in vurduğu ve auta giden topta 'Ahhh' diye bağırdı

İlgini Çekebilir
Penaltı canavarı: Ersin 'DESTANYAZAROĞLU'
Habere Git

Gökhan Keskin sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaşlı kimliğini geri planda tutmakta zorlanan siyah beyazlıların  unutulmaz isimlerinden Gökhan Keskin'in maç boyunca yaptığı diğer yorumlar da sosyal medyada tartışıldı. Beşiktaşlılar Gökhan Keskin'e destek verirken diğer takım taraftarları ulusal kanalda 'yanlı' yorumlar nedeniyle A Spor'a tepki gösterdi.

Gökhan Keskin kimdir?

1966'da doğan  Gökhan Keskin, 1984'ten 1996'ya kadar Beşiktaş forması giydi. Siyah beyazlı formayla 336 lig maçına çıkan Keskin 14 gol atmayı başardı. Beşkitaş'ın Gordon Milne teknik direktörlüğündeki şampiyonluklarına büyük katkı sağlayan Gökhan Keskin 41 kez Türkiye A Milli takım forması giydi. 1996-1997 sezonunda  İstanbulspor'a transfer olan Gökhan Keskin aktif futbol yaşamını 2001'de İstanbulspor'da bitirdi.

Gökhan Keskin'in teknik direktörlük kariyeri

Aktif futbolu bıraktıktan sonra ilk önce İstanbulspor'da Aykut Kocaman'ın ikinci adamı olan Gökhan Keskin daha sonra Çaykur Rizespor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcı antrenörü oldu. Rıza Çalımbay'la birlikte Beşiktaş'ta da görev yapan Keskin  2005-2006 sezonun ortasında  görevi bıraktı. Türkiye A2 Milli Takımı'nda da görev alan Gökhan Keskin Beşiktaş'ta şef scoutluk da yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler