Raducanu, tenis sezonunun en uzun maçını tamamlayamadı

Orhan Gülek
23.02.2022 - 13:50 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 13:56

Zapopan Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 3 saat 36 dakika süre maçta Büyük Britanyalı raket Emma Raducanu, final setinde yaşadığı sakatlık yüzünden oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Raducanu, tenis sezonunun en uzun maçını tamamlayamadı

AJANSSPOR - HABER

Büyük Britanyalı Emma Raducanu, bir numaralı seribaşı olarak katıldığı Zapopan Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'ndaki ilk tur maçını, final setinde yaşadığı sakatlık yüzünden terk etmek zorunda kaldı.

"Raducanu, beklentileri karşılayamadı"

Kadınlar dünya sıralamasının 150. basamağındayken kazandığı 2021 ABD Açık Grand Slam Turnuvası sonrası klasmanda 12. sıraya kadar yükselen Raducanu, dikkatleri üzerine çeken şampiyonluğun ardından katıldığı 6. organizasyonda da beklentileri karşılayamadı.

19 yaşındaki Raducanu, Meksika'nın Guadalajara kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının ilk turunda, aşil tendonundan geçirdiği ameliyat sonrası dünya 610'unculuğuna kadar gerileyen Daria Saville ile karşılaştı.

İlgini Çekebilir
Avustralya Açık'ta sınır dışı edilen Novak Djokovic, yeniden kortlarda
Habere Git

Raducanu, kalçasındaki sakatlık nedeniyle maçtan çekildi

İlk seti 7-5 Raducanu, 2. seti ise 7-6 Saville kazandı. Raducanu, Avustralyalı rakibinin 4-3 önde olduğu final setinde kalçasındaki sakatlık nedeniyle maçtan çekildi.

Sezonun en uzun maçı oldu

3 saat 36 dakika süren mücadele, kadınlarda sezonun en uzun maçı olarak kayıtlara geçti.

Senin için hazırladığımız haberler