Radyospor ödüle doymuyor! Yılın en iyi spor radyosu seçildi

Orhan Gülek
07.03.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 12:26

Türkiye'nin ilk spor radyosu Radyospor, bir kez daha “Yılın En İyi Spor Radyosu” ödülüne layık görüldü. İşte detaylar...

Radyospor ödüle doymuyor! Yılın en iyi spor radyosu seçildi

AJANSSPOR - HABER

Uzun süredir kendi kategorisindeki ödülleri kimseye kaptırmayan Radyospor, bir kez daha “Yılın En İyi Spor Radyosu” ödülüne layık görüldü.

TİİS'dan Radyospor'a ödül

Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası (TİİS) tarafından TSYD’nin Levent’teki merkezinde düzenlenen gecede Radyospor’u Genel Yayın Yönetmeni Ali Erim, Ters Köşe programının sunucusu tecrübeli gazeteci Aygün Özipek ve Mustafa Kıyıcıoğlu temsil etti.

Ali Erim, ödülü Remzi Yılmaz’ın ellerinden aldı

Renkli geçen gecede Radyospor bir kez daha bir kez daha “Yılın En İyi Spor Radyosu” ödülüne layık görülürken, Genel Yayın Yönetmeni Ali Erim Radyospor adına ödülü Türk Basınının değerli isimlerinden Remzi Yılmaz’ın ellerinden aldı.

İşte gecede ödül kazanan diğer isimler

Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği törende Özkan Öztürk, Serkan Yetkin, Melike Çelik, Gürcan Bilgiç ve Bozhan Memiş gibi isimler de ödül alırken, Türk Basının iki duayen ismi Fehmi Özgüler ve Erdoğan Arıpınar de “Ömür Boyu Başarı Ödülü” ile onurlandırıldı.    

Radyospor'da bayrak değişimi yaşanmıştı

2012 yılından bu yana Radyospor’da program yapan Ali Erim, geçtiğimiz ay Radyospor Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilmişti. 

Şirketten yapılan duyuruya göre, Barış Ertül 2007 yılından beri devam ettirdiği genel yayın yönetmenliği görevini Şubat 2024 itibariyle Ali Erim’e devretti. 

Ertül, gruptaki Saran Radyoları Genel Müdürlüğü görevine ise devam ediyor.

Radyospor hakkında

Radyospor, Türkiye'nin ilk spor radyosudur. Yayın akışının tamamı spor programları ve canlı spor yayınları üzerinedir. "Sporun Tek Adresi!" Saran Group bünyesinde bulunan Radyospor, 07.00-24.00 saatleri arasında canlı, 24.00-07.00 arasında banttan yayın olmak üzere 24 saat yayın yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler