Rafa Silva, Beşiktaş'a imzayı attı! İşte maliyeti...

İsa Kethüda
27.06.2024 - 09:26 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 13:51

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, görüşmelere başladığı Portekizli futbolcu Rafa Silva ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Detaylar.

Rafa Silva, Beşiktaş'a imzayı attı! İşte maliyeti...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sözleşme 3 yıllık

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva'in transferi konusunda, Oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. 

Rafa Silva 6 milyon Euro kazanacak

Oyuncuya her sezon için 6.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

2023-2024 sezonu performansı

31 yaşındaki Portekizli futbolcu 2023-2024 sezonunda forma giydiği 52 karşılaşmada 22 gol ve 15 asist kaydetti.

"Her pozisyonda rahatlıkla oynayabiliyorum"

İmza sonrası bir açıklama yapan Rafa Silva, "Normalde forvet arkasında oynuyorum. O pozisyonda oynamayı seviyorum ama kariyerimde kanatlarda da birçok maça çıktım. Bu yüzden her pozisyonda rahatlıkla oynayabiliyorum. Beşiktaş'la ilgili hedeflerimi söylemek kolay, çünkü şampiyonluklar kazanmak için buradayım. Takımımızın hak ettiği değere ulaşmasına yardımcı olmak istiyorum. Bu yüzden burada olmak istedim ve Beşiktaş'ı seçtim.

Beşiktaş'a gelmeye karar vermek çok kolaydı, çünkü teklifi yaptıklarında burayı zaten tecrübe etmiştim. Beşiktaş'a karşı oynadım. Atmosfer, taraftar bambaşkaydı. Futbol için deli oluyorlar ve futbolu çok seviyorlar. İmzayı atamamın asıl sebeplerinden birisi de buydu" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler