Rafael van der Vaart'tan Beşiktaş itirafı: Beni istemişti

İsa Kethüda
07.09.2021 - 20:19 | Son Güncellenme: 07.09.2021 - 20:42

Beşiktaş haberleri... Eski yıldız Rafael van der Vaart, Hollanda-Türkiye maçı öncesi yaptığı açıklamada, Hamburg'da oynarken Beşiktaş'ın kendisini istediğini söyledi.

Rafael van der Vaart'tan Beşiktaş itirafı: Beni istemişti

AJANSSPOR-HABER

Hollanda futbolunun efsane ismi Rafael van der Vaart, Hollanda-Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş beni istemişti"

TRT Spor'a konuşan van der Vaart, "Hamburg'da oynarken Beşiktaş beni istemişti. Beşiktaş'a transferim an meselesiydi, gitmek üzereydim ama olmadı. 

"Büyük bir baskı var Hollanda üzerinde"

Çok zor bir maç olacak. Büyük bir baskı var Hollanda üzerinde. Evimizde oynuyoruz, kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. İlk maçı 4-2 kaybetmiştik. Çok iyi oyuncularımız var. Taraftarların da beklentisi büyük.

"Hakan ile beraber Hamburg'da oynadım"

Türkiye'de çok iyi. Hakan ile beraber Hamburg'da oynadım. İnanılmaz bir şut tekniği var. Hamburg'da oynarken bir maçta geldi serbest vuruşu ben kullanmak istiyorum dedi. Normalde serbest vuruşları hep ben kullanırdım. 18 yaşındaydı o zaman. Kolay bir maç olmayacak.

"Bu maçı alan turnuva kapısını aralar"

Yüzde yüzlük bir final diyemeyiz ama bu maçı alan takım turnuva kapısını aralar. Benim jenerasyonum Dünya Kupası'nı kazanmaya çok az kala İspanya'ya kaybetti. Ama en kısa zamanda Dünya Kupası'nı kazanmak isteriz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler