"Rakibin formu bahanemiz olamaz"

06.07.2020 - 09:52 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 09:56

Süper Lig'de bu akşam Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın'ın karşılaşmaya dair fikirleri ortaya çıktı. Sergen Yalçın, Kayserispor maçı için neler düşünüyor?

"Rakibin formu bahanemiz olamaz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu. Yalçın, Kayserispor’un form durumu hakkında konuştu. Sergen Yalçın, Kayserispor maçı için neler düşünüyor? İşte yanıtı…

Kayserispor’un form durumu dikkat çekici

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın son 8 karşılaşmada 5 galibiyet alan ateş hattındaki Kayserispor’un tehlikeli bir rakip olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın: ”Rakibin formu bahanemiz olamaz”

Skorer’in haberine göre; siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, “En zor maçlarımızdan birini oynayacağız. Rakibin düşme hattında yer alması ve son dönemdeki formu bizim bahanemiz olamaz. Biz rakip kim olursa olsun çıkıp kazanmak zorundayız. Başka bir sonuç aklımızdan bile geçmemeli” dedi.

“5’te 5 yaparsak kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde olabiliriz”

Kalan 5 maçın tamamını kazanarak Beşiktaş’ı Şampiyonlar Ligi’ne taşımak isteyen Sergen Yalçın, “5’te 5 yaparsak sezon sonunda hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde olabiliriz. Bu yüzden kalan maçlar, ne kadar zor olursa olsun kazanmaya mecburuz. Lig bitsin diye oynamıyoruz. Gelecek adına hedeflerimiz var ve bunun için maç, maç yolumuzda ilerlemeliyiz” ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN’IN KAYSERİSPOR MAÇI 11’İ ŞEKİLLENDİ. BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ İÇİN TIKLAYINIZ…

Yüksek tempo

Sergen Yalçın, Kayserispor karşısında alınacak bir galibiyetin hedeflere ulaşma yolunda önlerini açacağını da dile getirdi. Deneyimli teknik adam özellikle hücum hattındaki futbolculardan tempoyu sürekli yüksek tutarak, girdikleri pozisyonları gole çevirmelerini istediğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler