Ramazan ayında otel revervasyonları yapılacak mı? Oteller açık olacak mı?

13.04.2021 - 19:27 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 01:16

Ramazan ayında otel rezervasyonu yapmak serbest mi ve oteller Ramazan'da açık olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı.

Ramazan ayında otel revervasyonları yapılacak mı? Oteller açık olacak mı?

Ramazan ayında otel rezervasyonu yapmak serbest mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini duyurdu. Peki oteller Ramazan'da açık olacak mı?

Ramazan ayında otel rezervasyonu yapmak serbest mi?

Ramazan ayında otel rezevasyonu yapmak serbest. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konu hakkında '' Oteller sadece kendi müşterileriyle sınırlandırılmıştır şekilde hizmet verebilecek. Sahte rezervasyon ve benzeri hilelere izin verilmeyecek'' dedi. Oteller Ramazan ayında da açık olacak.

İçişleri Bakanlığı oteller hakkında genelge

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Bu genelgede ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

''Turistik tesisler dahil tüm konaklama tesislerinin (otel, motel, apart otel, pansiyon vb.) içerisinde bulunan yeme-içme yerleri, sadece konaklamalı müşterilerle sınırlı olmak ve aynı masada en fazla 2 kişiye servis açılmaması kaydıyla hizmet verebilecek. Konaklama tesislerinde kesinlikle toplu iftar organizasyonları yapılmayacak.''

Senin için hazırladığımız haberler