Kopenhag kalecisi Grabara'ya ülkesinde kapak

İsmail Keles
01.10.2023 - 00:55 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 00:58

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçından sonra Polonyalı kaleci Kamil Grabara’nın paylaşımı yankı uyandırmıştı. Yanıt kendi liginden geldi.

Kopenhag kalecisi Grabara'ya ülkesinde kapak

AJANSPOR - DIŞ HABER

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Kopenhag takımının kalecisi Kamil Grabara, karşılaşma sonunda Rams Park atmosferi için “b.k çukuru” tabirini kullanmıştı. Bu tabire yanıt, Midtjylland taraftarlarından geldi. 

Maç sonu tepki çekmişti

Galatasaray’ın Kopenhag karşısında 2-0’dan gelerek maçı berabere bitirmesinden sonra Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, maçtan sonra şok bir paylaşım yapmıştı. “Bu b.k çukurunda galibiyeti hak ettik.” yazarak Instagram’a fotoğraf yükleyen Grabara, tüm Galatasaray taraftarlarından büyük tepki çekmişti.

Kendi evinde mağlup oldu

Kopenhag, bu hafta kendi evinde Midtjylland’a 2-0 mağlup oldu. Deplasman tribününü dolduran Midtjyllandlı taraftarlar, maçta Grabara’ya göndermeli bir pankart açtı.

İlgini Çekebilir
Taraftar korkuttu! Galatasaray'ın rakibi Kopenhag'a evinde baskın!
Habere Git

“Bu b.k çukurunda kolay galibiyet”

Grabara’nın Galatasaray maçından sonra yaptığı paylaşıma gönderme yapan Midtjyllandlı taraftarlar, 2-0’lık galibiyeti Kamil Grabara ile eğlenerek kutladı. Taraftarlar Kopenhag galibiyeti sonrası Grabara için şu pankartı açtılar : " Bu b.k çukurunda kolay galibiyet.”

Midtjylland'lı kaleci şans diledi

Midtjylland’ın kalecisi Lossl, Kopenhag’ın Danimarka’nın amiral gemisi olduğunu ve salı günü Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Bayern Münih’e karşı da şans dilediğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler